klik - varnost?! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


vicki -> klik - varnost?! (18.11.2012 10:04:20)

Maloprej sem šla na Klik in vpisala svoje geslo. Sicer stran ni takšna kot običajno, ampak sem mislila, da so jo kaj spreminjali. Ker me ni povezalo na mojo stran, sem malo pregledalo vstopno stran in čisto spodaj videla, da moram vpisati varnostno geslo zaradi posodobitve sistema. Seveda tega nisem naredila, ker zgoraj piše, da je stran lažna. Sedaj pa me zanima, ali lahko pride kdo na mojo stran kljub temu, da sem vpisala svoje geslo - tako kot je običajno treba. Ali danes kdo dela na Kliku , da bi ga poklicala in vprašala glede tega? Hvala za pomoč ampak to se mi še ni zgodilo.




tulpek -> RE: klik - varnost?! (18.11.2012 10:12:04)

iz njihove strani:
NUJNO obvestilo - lažno sporočilo o posodobitvi sistema
Datum: 15.11.2012

Uporabnike NLB Klika obveščamo o možnosti pojava lažnega sporočila o posodobitvi sistema ob poskusu vstopa v NLB Klik, ki zahteva vnos celotnega varnostnega gesla.

Obveščamo vas, da za posodobitev sistema NLB Klik nikoli ne zahtevamo vnosa dodatnega varnostnega gesla ali vstopnega gesla. Prav tako od vas po elektronski pošti ali kako drugače ne zahtevamo teh podatkov.

Več o lažnih straneh in zlorabah tipa "ribarjenje" oz. Phishing podatkov si lahko preberete na NLB Spletnem portalu.

Obenem vas ponovno pozivamo, da skrbite za varnost vašega osebnega računalnika, zato vas prosimo, da si ponovno preberete in dosledno upoštevate Zlata pravila, priporočamo pa vam tudi ogled in upoštevanje hitrega vodnika ABC varnosti na spletu.



_____________________________________________________________________________________

poskusi klicat in pa spremeni si geslo preko prave strani.




Doll -> RE: klik - varnost?! (18.11.2012 10:15:02)

tukpek to ji čist nič ne pomaga. Ji bo pa tole:

http://www.nlb.si/nlb-klik-ponarejene-vstopne-strani
Ti piše kaj moraš narediti




Stran: [1]