[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.3.2013 13:34:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 7:58:39)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 8:34:09)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 8:50:41)

michelle1 dobrodošla nazaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bo sedaj tu na tej temi vsaj malo bolj pestro[sm=smiley36.gif]. So očitno vse punce ušle.

V Parizu sem bila davnega leta 1995 in očitno imajo še vedno gužvo po cestah. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ampak zanimivo, tam kar vsi lepo čakajo in se po polžje premikajo, nobenega trobljenja. In ja Po Elizejskih poljanah in okoli slavoloka zmage se vsi peljejo, kot da bi bili kaskaderji v kakšnem akcijskem filmu. Če se slučajno zaletijo, gredo pogledat škodo in če ni nič hujšega, gredo kar naprej in si še roko dajo včasih. Nisem mogla verjeti ko sem to videla.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 10:06:49)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 10:44:46)

waw michele dobrodosla nazaj....
cudovite slikce....
jaz se opravicujem ker se bolj malo javlam...imamo kar nekaj blemov dam...oba tamala sta prinesla uske dam in je grozn....gora pranja....kupila sem sicer sampon...a je se kako drugo dolgotrajno sredstvo?naj omenim da sem obema dajala zascitni sprej proti uskam...
jutri pa sem le docakala prvi pregled

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 11:10:24)

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

waw michele dobrodosla nazaj....
cudovite slikce....
jaz se opravicujem ker se bolj malo javlam...imamo kar nekaj blemov dam...oba tamala sta prinesla uske dam in je grozn....gora pranja....kupila sem sicer sampon...a je se kako drugo dolgotrajno sredstvo?naj omenim da sem obema dajala zascitni sprej proti uskam...
jutri pa sem le docakala prvi pregled

se bo slišalo čudno a uši ne gredo na umazano glavo. Ko so se lani pojavile pri nas v vrtcu, sem jaz kar počakala z umivanjem las. Ne boš verjela ampak jih ni dobila. V primeru, da ti jih prinesejo domov ti bom poskusila najti link, ker so se ravno kakšna dva tedna nazaj pogovarjale mamice o tem

http://www.ringaraja.net/forum/Usi%2C_gnide_in_podobna_zalega%25%25%25/m_6045378/tm.htm

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 11:18:17)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 11:21:25)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 11:29:18)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 11:40:28)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 12:32:44)

Metuljčica 2013 ][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitke [sm=smiley36.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 12:38:06)

ja paranit sprej je za zascito...sem ga pozabila en sam dan naspricat in glej ga zlomka....drugace pa super deluje
jaz jih hvala bogu nisem dobila....sem danes za vsak slucaj si se sama umila z samponom za uske in mi je sestra precesala vsak pramern in hb nicesar...imam jih pa tudi do polovice hrbta....
tamala ima tudi daljse tako da pri njej je res hudo no....kuro se ponovimo enkrat cez en teden...do tkrat pa zascitni sprejcek,,,
naj bi pomagalo tudi kis za vlaganje ter lak za lase...
jaz totalno sovrazim to nadlogo....so pa tudi nekateri starsi izredno neodogovorni da ne poskrbijo za odstranitev usk :(
ne wem no moja tamala je sama seb nardila stalo v soli jih je od drugih dobila in ewo danes ze vsem razlagala da jih mela malo vec hnid in so vsi sli stran..ne wem no enkrat ne more biti tiho zato pa se ne we za nosecnost....
ja seveda bom porocoala o pregledku :)
je pa moje pocutje extra izboljsano....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2013 13:52:55)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 14:13:17)

8t2d oz v 9tednu :)po raznih koledarckih jutri koncno vse bolj tocno zvem...kar ne morem verjet da je ze jutri jutri hehe ja res je...
upam sam da bo akcija unicenja usk,gnid uspela....enx sem jih dobila in so mogli lasi stran :(

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 16:22:54)

michelle, dobrodošla nazaj, hvala za poročilo in slikice iz Pariza ... ja, bo treba tudi enkrat it a ne? [sm=bravo.gif]
bybyka_1987, o groza, ti povem, da smo imeli kaki dve leti nazaj uši, tamala jih je zadnje dni pred poletnimi počitnicami prinesla domov, nismo se jih mogli znebit, pokupila sem vse tadrage preparate proti ušem, lase sem sebi in tamali oprala s kisom, sebi sem lase pobarvala, žal neuspešno [sm=smiley19.gif], še na dopust smo jih zravn vlekli [sm=hudicek1.gif], da ne govorim kako sem bila obupana že od vsega, počutila sem se popolnoma nesposobna zatret uši [sm=hudicek1.gif]... No in na koncu sem kupila najcenejši šampon proti ušem, katerega mi je svetovala soseda, NAJCENEJŠI in smo se jih rešli en, dva, tri ... je pa bela škatlica in nekaj rumenega je gor narisano, res se ne spomnim kak se imenuje ...

Zdaj pa bojda spet razsajajo v skupini, no mi jih zaenkrat nismo pokasirali, upam, da tak ostane!

pa HVALA vsem za čestitke! [sm=smiley31.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 16:24:23)

aja, glede pranja vseh igrač in vsega pa... sem brala, da uške NE skačejo, ampak se plazijo, tako, da NI take potrebe prat in razkuževat vsega v stanovanju.

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 20:59:34)

Ufbi blo prewec ce bi vse igrace oprala
Morem pa pliskote kateri so w postlicah bli saj imata svoje mehko gnezdece pliskotov v katerem spita!
Nekaj pa sm jih dala ven na hodnik k je urng mrzl!
Nc punce sibam spat jutri pa javim kakobo receno na pregledu ;-)
Nocka

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (25.3.2013 21:14:02)

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

Ufbi blo prewec ce bi vse igrace oprala
Morem pa pliskote kateri so w postlicah bli saj imata svoje mehko gnezdece pliskotov v katerem spita!
Nekaj pa sm jih dala ven na hodnik k je urng mrzl!
Nc punce sibam spat jutri pa javim kakobo receno na pregledu ;-)
Nocka

dobro opravi [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2013 7:34:29)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (26.3.2013 7:39:58)

Ojla. sem prišla mal prečekirat, kaj se dogaja[sm=jezicek.gif]

Čestitke Metuljčica!!! in srečno do konca [sm=smiley1.gif]

bybyka_1987 - srečno na pregledu! Itak more bit vse super[sm=smiley1.gif] Potem pa maš da mi prideš končno n Fb, da kakšno rečemo... tole čist predolgo traja [sm=smiley36.gif]

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (26.3.2013 8:17:08)

Drago vreme, go f**k yourself!! [sm=smiley21.gif]

Michelle1, hvala za izčrpno poročilo. Sem se počutila skoraj kot na potopisnem predavanju ;) Tudi sama imam enkrat željo obiskati Pariz. Za cene sem pa slišala, da so v oblakih. No, še dražja je Norveška. Na rit me je vrglo, ko sem si na njihovi ribji tržnici naročila nekaj za na hitro prigriznit (podobno kot če bi šel na Lj tržnici na pečenega piščanca :) ) in sem dala za tisto 25€!! Alkoholna pijača je pa sploh nesramno draga

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (26.3.2013 8:18:44)

Aja, bybyka, poročaj, prosim! Me kar mal nastalgija daje, ko se spomnim, kako sem jaz vedno na trnih te preglede čakala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (26.3.2013 8:25:52)

Halo, a je to sploh možno, no??!!

http://po-sloveniji.com/vreme/vreme-10-dni/

Vse mori zarad tega vremena, vsi smo depresivni, tamala je tečna (že tko je velik bolj vremenska kot js, pa sem že js do konca), v tej bajti cel dan zaprti [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2013 8:46:36)

Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>