me ni -> RE: Septembrcice 2013 (6.2.2013 19:07:34)
|
bebyka, tudi meni je žal, da nas zapuščaš[sm=smiley19.gif] Penny, ja, si na pravi poti [sm=bravo.gif] Maora, dežurnega ginekologa imajo povsod in če te skrbi, kar brez zadržkov do njega. Meni so rekli v prvi nosečnosti, naj ne hodim v dežurno splošno ambulanto ampak naj pridem kar direkt na ginekologijo, da se bodo s papirji že kasneje ukvarjali. Pa srečno jutri [sm=pikapoka2.gif] In še, kako sem sama sebe spravila v paniko po nepotrebnem: ko sem šla nekje v 12.tednu pozno popoldne na wc, sem imela vodo čisto rose obarvano. V prepričanju, da je kri sem bila že na robu obupa. Že skoraj oblečena sem bila za odhod v dežurno, ko sem se spomnila, da sem za kosilo jedla rdečo peso[sm=zmeden.gif] UFFFF sem se oddahnila[sm=smiley36.gif] Prav tako se ne ustrašit, če jeste Elevit, če je blato črne barve [sm=smiley36.gif] Kar se spola tiče je najbolj siguren izvid amniocenteze in pa UZ pregled, če se res očitno vidijo jajčka. Moji kolegici so do konca nosečnosti trdili, da v drugo nosi punčko in še, ko je rojevala, ji je babca rekla, k je glavica vn pokukala, joj kako mate lepo črno punko, ko je pa dojenček v celoti prišel ven, se je pa pokazalo, da je imel visoko ležeča jajčka in so se spustila šele ob porodu, tako da niso bile vidne na nobenem UZju. Ja, živemu človeku se pa res lahko zgodi čisto vse mogoče in nemogoče [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|