Prva anonimna -> RE: Septembrcice 2013 (11.5.2013 7:47:01)
|
Še to sem pozabila napisati, da mi full dlesni krvavijo, ko jih z zobno nitko čistim. Še kateri? Robika, vi še kar ne veste, kaj boste imeli? Joj, dobro, da se je pri nas hitro videlo, ker jaz res ne bi dolgo zdržala, ne da bi vedela, s katerim spolom se lahko pogovarjam [sm=smiley1.gif]. Mi našo ta mičkeno zdaj že kar vsi po imenu kličemo, tako da res upam, da ne skriva kje lulčka [sm=jezicek.gif]. Naj se tvoja hčerkica čimprej pozdravi! Kje si se pa naročila za 3 D? Natali, kam greš pa ti na 4 D? Je bilo tudi meni rečeno, da naj v 26. tednu pridem in ne prej. Upam, da tudi vam dete kooočno razkrije, kar med nogicami skriva [sm=smiley1.gif]. Lollipop, jaz sem imela že prej 5 kg viška, tako da mi tole pridobivanje na teži tudi prav nič ne diši [sm=smiley36.gif]. Pa dvomim, da se sčasoma neha, po mojem se je šele zdaj začelo [sm=smiley36.gif]. Malamut, lepo si vesni napisala, pač se moramo sprijaznit, da smo zdaj nosečnice [sm=smiley1.gif]. Meni je šlo najprej full na jetra, ko nisem več starih kavbojk gor dobila, ampak potem mi je pa ena lepo rekla, da sem zdaj pač noseča in da bom morala malo pozabiti na svoj stil obblačenja in se prilagoditi baročnim oblinam [sm=jezicek.gif]. Robika, jaz še zdaj ne vem glede morja. Sem zadnjič brskala po netu in našla, da kao evropska zdravstvena kartica krije stroške poroda samo do dopolnjenega 30. tedna nosečnosti. Ve katera o tem kaj več? Jaz bom pa, ko midva nameravava iti na morje že tam nekje v 33. in 34. tednu. Pa to sem prebrala, da hrvaške porodnišnice niso tako dobro opremljene z opremo za prezgodnje porode. Čeprav to mi je malo mimo, potem bi vse Dalmatinke rinile v ZG rodit. Ampak vseeno so se mi pojavili dvomi in zdaj ne vem ali ne res raje morja nekje v bližini poiskat [sm=zmeden.gif]. Boste ostale šle na jug? Vesna, res si kaj novega za oblečt kupi in se boš takoj bolje počutila [sm=smiley1.gif]. Drugače so pa moškim trebuščki večinoma zelo seksi, tako da verjamam, da je vašemu tudi [sm=smiley1.gif]. No, vidiš, je tudi Raven potrdila teorijo [sm=smiley1.gif]. Mislim, da se meni tudi začne šola za starše 3. junija. Upam, da ne bo čas, preživet tam, stran vržen. Žal mi je, da z morfologijo nisi bila zadovoljna. Tole vreme čez vikend ti bo pa prav pasalo, če ti cvetni prah nagaja. Sladko pa tudi meni paše za umret, meso se mi je pa uprlo [sm=zmeden.gif], ga pa res že prej nisem ne vem kako rada jedla. Proti strijam imam tudi jaz Vichy kremo.
|
|
|
|