aparat za peko kruha (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


anikabd -> aparat za peko kruha (10.1.2013 20:24:15)

Pozdravljene,

zanimamajo me vaše izkušnje in mnenje kateri aparat za kruh naj nabavimo.

Mi smo zaradi diete kupili Moulinexov aparat za peko kruha in smo bili z njim zelo zadovoljni. Kupili smo ga točno pred tremi leti in je pred 10 dnevi nehal delati. Takrat smo ga dobili za 100 evrov. Ko sem hotela kupiti novega sem bila predenečena nad ceno aparata 140-170 evrov. Glede na življensko dobo aparata menim, da je cena absolutno previsoka. Naj omenim, da kruha nismo pekli vsak dan .. Zasledili smo aparat za peko kruha Gorenje, ki je v akciji, cena 79 evra. Zanimajo me vaše izkušnje omenjenega aparata. Moti me tudi, da je aparat narejen na Kitajskem. Sumim, da je taka cena prav zaradi tega. Moulinexov aparat pa naj bi izdelovali v Nemčiji?




Tippi -> RE: aparat za peko kruha (10.1.2013 20:30:49)

Mi smo pred tremi leti dobili v dar Tefalov kruhomat. Ful zadovoljni!! Dela ko urca, kruh je odličen. Kakšna je cena ne vem, ker smo ga dobili za darilo, ampak po moje se splača pri kruhomatih dat kakšen evro več in dela. Pozimi ga uporabljamo vsak drugi dan, poleti pa bolj sameva. sem pa tja kdaj.




AKP -> RE: aparat za peko kruha (10.1.2013 22:15:08)

Jaz sem imela neko neznano znamko in mi je delal 6 let kot urica. Mesec dni nazaj pa je ispustil svojo dušo [sm=smiley19.gif]. Sem si že kupila novega nič kaj ekstra znamko Bomann. Bomo videli kako bo delal. Ga pa jaz uporabljam tudi za izdelavo testa, predvsem za vlečeno testo. Mi vedno uspe.




Poka -> RE: aparat za peko kruha (20.1.2013 14:33:49)

Meni so ga kupili za rojstni dan , ne vem philips je menda.... zelo redno uporabljen, ampak zdaj ga v rednici ne uporabljam več - razen za mesenje testa za pico, kruh - spečem pa pol v pečici. A si sigurna da ga res tako nujno rabiš - jaz sem ugotovila, da bi prej rabila nekaj, da mi zmiksa testo, vzhaja pa tak lahko tudi v pečici na 30 stopinj.

Drugače moj Philips, cene ne vem, bil je kar malo dražji od konkurenčnih, na dve lopatici, ker se mi zdi da tarat so bili taki na eno pogostejši. Imam ga kakih 7 let.




Stran: [1]