Sadrika -> RE: januarčki 2013 (3.4.2013 14:46:38)
|
Hey, mi2 glih iz šopinga, hehehehe, je mal mali po mami, je ful užival, no vsaj zdi se mi, vse mu je blo tok zanimiv, sploh ko je tolk lučk, k jih ma ful rad. Sem tok vesela, da boma še šla v kratkem, zdej res ne rabma več atija, hehehe....mal heca. Ma sm tok smotana, k me že vnaprej neki skrbi, mam pa v bistvu tok zlatga fantka, da bi lohk vedla, da nau problema. Najbolj me je tko blo strah, kako bo v avtu, če bo jokal al pa kaj, je pa skoz spal. Ja sandra_sandra verjamem, da se s sexom vse al pa velik poštima. Mislim, da je vse kar moram nadrdit, sprostit se, ja, maš prav. Bom poskusla, obljubim, pa bom še poročala[sm=smiley2.gif] Next - ma sm vas okužla, hehehe, bi mi lohk dal kakšen popust, k sem jim prpelala neki novih strank, hehehe. Ne vem pa s kakšno kodo imate probleme, sem dle šla gor probat neki naročit, pa mi je šlo vse lepo skozi [sm=smiley24.gif] Sem pa sama tud ful navdušena nad temu cuncami, ful hit pridejo, sem bila kr presenečena, pa brez poštnine, hudoooo.... Edin te njihove številke so tko tko, in sem kr v dilemi katero naročit
|
|
|
|