vpis v zk ni možen... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


kajalin* -> vpis v zk ni možen... (24.2.2013 13:59:51)

Pred 3 leti sva kupila stanovanje od A leasinga. Takrat je bilo rečeno, da bo v roku enega tedna možen vpis v zk, ker je bil blok neupravičeno pod plombo v stečajni masi. Ok, dol je šla banka, takoj. Do danes ni plombe umaknila predraga republika Slovenija.
Sedaj me pa zanima,lahko zahevava kakšno odškodnino, ker midva ne morava zastavit stanovanja niti ne vem kdo bi ga kupil, če bi ga imela namen prodati. Naslednji mesec bo treba plačati stroške kanalizacije cca 1300 eur, jih moram ? Sploh ne vem več kam se naj obrnem, ker nikjer ničesar ne vedo, ko omenim primer.Stanovanjska mi je ponudila vpis v zk, ko bo možen, ampak sem se zaradi stroškov odločila, da to uredim sama. Ko pa sem jih klicala kako je zdaj z vpisom, spet nihče nič ne ve, minevajo pa leta..




petea -> RE: vpis v zk ni možen... (24.2.2013 20:42:41)

zakaj se RS ne izbriše z ZK?




kajalin* -> RE: vpis v zk ni možen... (24.2.2013 21:55:46)

Nimam pojma, saj v tem je problem, da kao nihče ne ve.No, od tistih katere sem jaz preklicala[sm=zmeden.gif]Enmu starejšemu sosedu so rekli, da je vpisan, samo da je nehal moriti, ker je vsak dan laufal okoli, ampak nič uporabnega ni izvedel, ker zna bit res nadležen.




Stran: [1]