RE: Kateri voziček izbrati? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (23.5.2013 20:45:41)

Zdravo natali!

Tut js sem se prvo zagrela za Tuteka, na slikah mi je bil ful lep. Sem ga šla pol osebno pogledat pa me je razočaral ... V živo ni kaj posebnega, razen v črno-beli barvi, je v vseh ostalih celo grozen (sem vidla črno-rdečega in je bil [sm=smiley21.gif]). Se mi zdi, da lahko v istem cenovnem razredu dobiš precej več ... Bebetto Pascal, Lux4Kids Q7 itd... Moje osebno mnenje [sm=smiley1.gif]

Jaz se odločam med tem dvema (verjetno si pa vmes še premislim [sm=smiley36.gif]):
http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki-tako/70-otroski-vozicek-tako-city-move-zelen.html
http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki-tako/146-otroski-vozicek-tako-captiva-mohigan-acoustic-roza.html

Bolj se celo nagibam k ta drugemu (bolj priročna spodnja košara itd). Se pa zelo lepo zloži.




annai -> RE: Kateri voziček izbrati? (23.5.2013 20:50:49)

meni se bolj dopade prvi...a to je moje mnenje.. :) je pa tut cena lepša. [sm=smiley36.gif]

si gledala kaj na sb-poceni.si imajo tudi vozičke takega cenovnega razreda... :)

zdaj pa sama veš kaj najbolj potrebuješ, za kak teren in kako velikost. :)




natali1 -> RE: Kateri voziček izbrati? (23.5.2013 20:51:44)

LolaTin zakaj razočaral, kak to misliš?




LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (23.5.2013 21:07:56)

Annai ... poznam SB poceni, ma kolegica usnjenega dorjana od tam... so ful lepi, ji je pa usnje porumenelo (je mela belo-črnega). Je pa voziček z največjo košaro za novorojenčka, zato je uporabljala košaro kot posteljo na morju.
Načeloma se še nisem odločla, tak da planiram izlet v Prekmurje še to pogledat, če je že kaj novega [sm=jezicek.gif].

Natali ... ne znam ti razložit [sm=zmeden.gif]. Vidla sem ga na sliki pri znancih pa potem pregledala celo spletno stran in mi je bil ful všeč. Ko sem ga pa v živo vidla, me je pa minilo ... Najbolj me moti, da moram s košaro (ki jo največkart daješ dol in gor z ogrodja) zadeti 4 luknje, da se košara "vsede" na ogrodje. če maš slučajno spečega dojenčka v košari in moraš z njim telovadit in gor nastavljat, še kje iz košare pade ... Mene je to najbolj zmotlo. Potem se mi je zdel tak majhen ... Če ti po pravici povem, me je prvi stik tak odvrnil, da potem sploh nisem gledala dalje ostalih funkcij, prednosti, slabosti, kako se zloži ipd.

V istem cenovnem razredu so mi potem bolj všeč vozički v SB poceni.




annai -> RE: Kateri voziček izbrati? (23.5.2013 22:39:02)


IZVIRNO SPOROČILO: LolaTin

Annai ... poznam SB poceni, ma kolegica usnjenega dorjana od tam... so ful lepi, ji je pa usnje porumenelo (je mela belo-črnega). Je pa voziček z največjo košaro za novorojenčka, zato je uporabljala košaro kot posteljo na morju.
Načeloma se še nisem odločla, tak da planiram izlet v Prekmurje še to pogledat, če je že kaj novega [sm=jezicek.gif].




a res...in hudo zgleda? [sm=zmeden.gif] me pa prav zanima kako se obnesejo usnjeni vozički...? videla sem tudi že usnjene avtosedeže...pa nevem kk je to poleti na vročini...?




LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 10:16:29)

annai, res je ful lep. men še vedno najlepši. pa tut ful funkcioanlen. sicer velja za bolj glomaznega,, je kr velik, ko je sestavljen. ko dse pa zloži pa ni tak hudo.
tole je link: http://www.sb-poceni.si/podrobno/prestige_eco_leather_2012/19/ (čisto spodaj na slikah, v spodnji vrsti, četrti od leve proti desni).

V usnjenem vozičku ni nič bolj vroče/hladno, kot v ostalih ... deli, kjer je dojenček so oblazinjeni in niso usnjeni. tak, da se ne more primerjat z usnjeno sedežno garnituro [sm=smiley36.gif]. Pa kar je prednost pred ostalimi vozički je, da ma na športnem delu okence z zadrgo, da ni bebi vroče notr in prilagajaš odprtino.
Pa Fajn je, ker voziček samo s krpo obrišeš in ni nikol umazan [sm=smiley36.gif].

Edino ker me moti je, da je porumenel, ampak pri ostalih barvah do tega ne pride.

Skratka, če prijateljica ne bi imela tega vozička, bi se js zagotovo odločla zanj.




the seven -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 15:22:17)

Pri nas bo Maxi Cosi Mura Plus 3. Res je mogoče malo bolj večji, težji itd. ampak za moj teren je odličen. Noben drug me na žalost ni pritegnil mogoče Cobra (ABC Design) amapk je odločitev že padla.




Neli81 -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 16:41:37)

Mi imamo Implast bolder in je res super, ga ne bi menjala za nič na svetu. Edina pomanjkljivost sedaj je ta, da ga ni možno več pri nas dobiti, ampak se dobi samo direktno iz Poljske.




natali1 -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 17:04:11)

pravkar ga gledam, pa je res lep..




ursika_ursi -> RE: Kateri voziček izbrati? (24.5.2013 17:32:22)

No, da še jaz pristavim svoj piskerček[sm=smiley1.gif]
Midva sva vzela Dorjana, ampak ne usnjenega, klasičen model (sport line 3, 2013- ta novi model)[sm=smiley1.gif] ZAenkrat še ni v uporabi, bo pa čez kakšen mesec, ampak koliko sem ga malo prevozila pa preizkusila je ful simpl za uporabo, super na malo se zloži in gre komot v prtljažnik, vsaj v najinega bi lahko dobila 3 take vozičke[sm=smiley1.gif] Všeč so mi napihljiva kolesa, vzemtenje, velika košara in to, da lahko vse prevleke čisto enostavno dol pobereš, daš prat in pol brez problema namontiraš nazaj. Poznam 2 punci, ki imata tudi tega, ampak prejšnji model pa sta super zadovoljni. Je pa ta voziček precej bolj stabilen od Lux4Kids Q7 (ga ima prijateljica pa je taki bolj, na majavem ogrodju). Sem se odločala med tema dvema in zaenkrat mi ni žal, kako bo pa v praksi pa vam javim junija[sm=smiley1.gif] Košaro pa komot na hitro namontiraš na ogrodje, ta klik sistem mi je ful všeč. Sem probala na kolegičinem z dojenčkom vred pa gre čisto komot.
Aja, Tutek Ambero je ful lep, ampak ima precej manjšo košaro in če te to ne moti ni panike. Meni osebno je ful lep, velikost košare pa me moti.




nasa_beba -> RE: Kateri voziček izbrati? (25.5.2013 10:47:36)

Hejla.
Naj še jaz pristavim piskerček [sm=smiley1.gif]

Mi smo pri SB poceni naročili Tutek Tambero in smo ga že dobili. Prav uporabljat na terenu ga začnemo čez kak mesec. Zdaj ga vozimo po stanovanju [sm=smiley1.gif]

Sem se jaz odločala med Dorianom in Tamberotom pa sem se odločila za slednjega, ker mi ni bilo pomembno tistih 6 cm večja košara, zaradi tega je tudi malce lažji. Sta pa mi oba izjemno lepa. Kar se tiče košare in vstavljanja: dejansko naciljaš samo 2 luknji, v ostali dve pa samo klikneš, ker če sta dve nastavljeni, sta tudi ostali dve. Meni se sploh ne zdi nič sporno, z lahkoto jo vzamem dol in dam gor. V končni fazi pa imajo skoraj vsi vozički takšni ali drugačni dve luknji, kamor moraš košaro vstavit.

Tudi material mi je všeč, smo oprali notranji del jajčke, voda se kar odbija od njega. Stabilen je za zdaj tudi. >Kaj več, kako se dejansko obnese na terenu pa lahko poročam konc junija [sm=smiley1.gif]




LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (27.5.2013 13:49:09)

Juhu,

Sej v bistvu sta tutek in Dorjan super, ampak me Dorjan bolj pritegne [sm=smiley1.gif]. Pa res je opazna razlika v velikosti košare in mi je tut zato dorjan bolj všeč. Poleg tega je pa tut največja izbira barv in vzorcev... Tutek mi je pa všeč samo črno-bel[sm=zmeden.gif.
Nasa beba - Bom pa vesela kakršnih koli povratnih informacij pa si mogoče še premislim [sm=jezicek.gif].

ursika_ursi - si si šla osebno pogledat vozičke v SB poceni? Sem bla nazadnje tam 2 leti nazaj pa me zanima, če imajo razstavljenih več barv vozičkov ali vsakega po eno?




ursika_ursi -> RE: Kateri voziček izbrati? (27.5.2013 14:04:17)


IZVIRNO SPOROČILO: LolaTin

Juhu,

Sej v bistvu sta tutek in Dorjan super, ampak me Dorjan bolj pritegne [sm=smiley1.gif]. Pa res je opazna razlika v velikosti košare in mi je tut zato dorjan bolj všeč. Poleg tega je pa tut največja izbira barv in vzorcev... Tutek mi je pa všeč samo črno-bel[sm=zmeden.gif.
Nasa beba - Bom pa vesela kakršnih koli povratnih informacij pa si mogoče še premislim [sm=jezicek.gif].

ursika_ursi - si si šla osebno pogledat vozičke v SB poceni? Sem bla nazadnje tam 2 leti nazaj pa me zanima, če imajo razstavljenih več barv vozičkov ali vsakega po eno?


Hej[sm=smiley1.gif] Ja, sva šla tja jih pogledat, ker tako na slepo jaz ne morem kupovat- sem prevelik ziheraš[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Takrat ko sva bila midva tm so imeli več barv Dorjana, Tuteka in še par drugih, ampak se res ne spomnim kako se jim reče. Sem imela oči samo za Danny Sport Line 3[sm=smiley36.gif] Barv je milijon in priznam, da sem se slabo uro odločala, če naj vzamem Prestige varianto (usnje) ali pač klasičnega in predvsem to katero barvo izbrat[sm=jezicek.gif] Sva potem vzela klasiko v rjavo-bež kombinaciji (več bež barve kot rjave) in kolko sem ga do zaj doma sprobala mi je super. Tudi moj je čisto navdušen nad njim. Da je košara večja sem pa gledala zato, ker bo najin frajer med večjimi dojenčki in ne bi rada že pri 3 mesecih uporabljala športnega dela.




LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (27.5.2013 14:47:03)

ursika_ursi - tenks za info [sm=smiley1.gif]! Se res bollj slabo spominjam, kak je blo 2 leti nazaj [sm=smiley1.gif]. Sem pa js tut ful ziheraška, zato me zanima, če se splača gor peljat. Se mi je zgodilo, da sem se peljala 90 km in pridem tja in sploh nimajo pol tega ,kar na spletu obljubljajo [sm=smiley13.gif].

Po mojem mnenju sta opravila dober nakup![sm=smiley36.gif]. Predvsem zarad košare je v ožjem izboru tut pr men.
Javi se kej, ko bo v uporabi tudi zunaj stanovanja [sm=smiley36.gif]




ursika_ursi -> RE: Kateri voziček izbrati? (27.5.2013 16:03:22)

LolaTin- ni zakaj[sm=smiley1.gif]
Jap, tudi midva sva do MS imela kar precej kilometrov, sem pa pred tem skoraj diplomirala iz teh smotanih vozičkov in na koncu se je ta Dorjan zdel najboljša izbira- ima vse, kar sva želela. Mojemu so najbolj všeč napihljiva kolesa in armortizerji[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Vsekakor javim kako se bo obnašal v praksi izven stanovanja[sm=smiley1.gif] Še 4 tedne, hehe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




katty83 -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.6.2013 8:52:32)

pozdravljene,
vidim, da imate kar precej mnenj glede vozičkov. Nekatere tudi že izkušnje, če imate doma že kakšnega nagajivčka... :)
skratka, mene zanima, kakšen voziček priporočate za "teren", kar pomeni, da bi ga uporabljala ne samo za asfalt, ampak tudi kakšen makadam, mogoče celo kakšna gozdna pot, kakšen manjši vzpon na kak hribček... pa da bi bil lahek za vozit in enostaven za vzdrževat? V bistvu bi potrebovala vse skupaj.. najbrž je tako, da bi morala od ene firme kupiti vse dele (od tega za v avto, do športnega dela vozička...itd...

hvala za vaše izkušnje :)
Katty83




Neli81 -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.6.2013 10:24:52)

Katty83 naš Implast je primeren za vse terene, res se fajn obnese. Ampak spet ponavljam, da ga je žal možno naročiti samo preko spleta direktno iz Poljske. Je pa drugače super vodljiv, stabilen, ... Če si ke blizu Celja doma, ti ga lahko pokažem. [sm=smiley2.gif]

Lp,




Anonimen -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.6.2013 10:44:25)

http://www.sb-poceni.si/podrobno/danny_sport_5_2013/197/

Mi imamo tega[sm=smiley1.gif] pa poznam jih ene par, ko ga imajo in gre z njim dobesedno po gozdu in njivi[sm=smiley36.gif] Kolesa so velika in vsa 4 napihljiva. Teren je pri nas tudi čisto adijo, pa smo se tudi zaradi tega odločili, da ga vzamemo.

Anonimna Urša




c.ani -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.6.2013 11:15:32)

Pozdravljena.

Jaz sem kupila pri prvem otroku ta voziček http://baby-boom.si/ - temen štirikolesnik, ter se je super obnesel - sedaj ga bomo imeli še za drugega. Zloži se dokaj na malo (glede na GT3, ki ga ima svakinja) dobiš pa vse v kompletu, ter je zato cena dokaj ugodna. Sva ga pa šla z možem pogledat... Pa povsod vidim katerega - tudi sestrična si ga je kasneje kupila - a trikolesnik in je potem izjavila, da ji je štirikolesnik boljši - bolj stabilen za podeželske makadamske ceste :) No lep pozdrav.




LolaTin -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.6.2013 19:47:55)

Katy83,

Vsekakor po opisanem priporočam Dorjan-a. Kolegica živi na vasi in gre z njim po njivah [sm=smiley36.gif]. Na morju majo pa sam makadam in se odlično obnese tut tam.
4 napihljiva kolesa, velika spodnja košara, tut zloži se na dokaj malo. Je pa tut cenovno ful ugodna varianta, ker je 3 v ena (jajčka, košara, športni del) pa ful je barv in vzorcev.

Še vedno v mojem ožjem izboru za nakup [sm=bravo.gif]




katty83 -> RE: Kateri voziček izbrati? (17.6.2013 10:41:51)

živjo,
jaz pa imam eno vprašanje glede barvanja vozička s tekstilno barvo. Ima katera kakšne izkušnje?
Namreč, dobila sem od kolegice en voziček, sicer funkcionalno čist super, vendar pa je na zgornjem delu mal črnih pikic, ker je bil čez celo zimo zunaj, pa bi ga rada spucala. S kisom sem že probala, pa ni šlo čisto vse ven. Je rdeče barve prevleka.
Kaj menite, ročno bi bilo potrebno to pobarvati?

hvala za nasvete.

lp, katty83




katty83 -> RE: Kateri voziček izbrati? (17.6.2013 10:45:50)

hvala vsem za mnenja. kot sem zapisala v prejšnjem postu, sem od kolegice dobile per perego, je fajn k se zloži na ful malo, je pa res, da gledam še za kakšnega :)

lp, K




ursika_ursi -> RE: Kateri voziček izbrati? (3.7.2013 13:21:49)

Tako, zdaj pa že lahko povem izkušnje iz prve roke glede Dorjan Danny Sport[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Super za vozit, gre ko traktor po vsakem terenu, edin po klancu navzgor gre malo težje ker je voziček težji, ampak me to ne moti, ker mi je super, da je stabilen in gre povsod[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




natali1 -> RE: Kateri voziček izbrati? (14.7.2013 13:53:07)

Pozdravljene,
Odločila sem se za Peg Perego GT3 in vam povem, da mi ni žal.
[sm=rozica.gif]




nizy -> RE: Kateri voziček izbrati? (14.7.2013 21:54:09)

Tudi mi imamo PP Gt3 in ga ne menjam [sm=smiley1.gif]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>