Plenice DM babylove: Muller beauty baby (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


MC09 -> Plenice DM babylove: Muller beauty baby (26.3.2013 10:59:17)

Pozdrav!

Zanima me vaše mnenje o Muller-jevih pleničkah. Že pri prvem otroku smo uporabljali DM-ove pleničke in bili zelo zadovoljni. Pampersk ni dobro prenašal te so bile pa super. Sedaj pri drugi mi pa plenička velikokrat premoči najprej sem mislila, da sem pač jaz šlampasto namestila pleničko in sem zelo pazila, pa je še vseeno velikokrat cela mokra in sicer nad pleničko. Ima 6kg, uporabljamo 3. Sedaj bi poizkusila Mullerjeve plenice, kako ste zadovoljni z njimi, sploh tisti, ki ste uporabljali tudi dm-ove.

Hvala za mnenja.

lp




neli365 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (26.3.2013 11:29:34)

Meni osebno ne sedejo nobene druge kot Pampers premium, sicer so drage ampak vredne denarja, Mullerjeve so tak trde in debele, Babylove so malenkost boljše. Za čez dan so ok, ampak našemu so že čez dan premočile. Tako da prisegamo na Pampers. Mogoče pa imaš preveliko plenico in zato premoči.




MC09 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (26.3.2013 11:38:53)

Te so od 4-9 kg in naša ima konkretne nogice in se ji poznajo odtisi od teh plenic, manjše je šlo še bolj vse mimo in so samo do 6 kg.




Zoja Lara -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (26.3.2013 19:32:14)


IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Pozdrav!

Zanima me vaše mnenje o Muller-jevih pleničkah. Že pri prvem otroku smo uporabljali DM-ove pleničke in bili zelo zadovoljni. Pampersk ni dobro prenašal te so bile pa super. Sedaj pri drugi mi pa plenička velikokrat premoči najprej sem mislila, da sem pač jaz šlampasto namestila pleničko in sem zelo pazila, pa je še vseeno velikokrat cela mokra in sicer nad pleničko. Ima 6kg, uporabljamo 3. Sedaj bi poizkusila Mullerjeve plenice, kako ste zadovoljni z njimi, sploh tisti, ki ste uporabljali tudi dm-ove.

Hvala za mnenja.

lp


Meni so bile bolj všeč od Mullerja- se mi zdijo te njihove bolj mehke od DM-ovih. Enkrat sem nabavila te eko od DM-a in so takoj premočile. Tako da- Muller pleničke so zakon[sm=bravo.gif]




RozaRoza -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (26.3.2013 21:56:15)

Tudi mi večinoma uporabljamo Pampers premium care... Občasno, čez dan pa tudi DM-ove babylove... Meni se zdijo čist ok... Pa tudi premočile niso nikoli... Da bi nam katerakoli plenička premočila, se še ni zgodilo... Morda včasih kaj pobegne ob robu, če pleničke ne namestimo pravilno oz. preverimo zavihke ob robovih...




mamica deklicam -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 6:54:59)

jaz pri drugi hčeri uporabljam samo DM in smo zelo zadovoljni z njimi. Smo poskusili tudi z drugimi a je takoj dobila pikice, vneto ritko, tako da smo šli nazaj na DM-ke. In nam premoči samo, če spregledamo, da je že polna ali pa v primeru malo ob strani, če ne nastavimo pravilno zavihkov




Sadrika -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 8:33:18)

Prisegam na DM-ove[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], sem sicer bolj za tiste BabyLove nature, vendar ne čez noč, nam premoči, drugače so pa zakon. Čez noč imamo navadne DM-ove. Muellerjeve mi nikakor niso" potegnile", ker odstopi neka koprena, ki je čisto na vrhu, ma to me je ful motilo, pa drugače tud niso slabe. Smo imeli tudi Pamperske, pa je bila vneta rita. Aja, pa 1x smo dobili za darilo Hoferjeve, ma so ful šikane, ko so tko poslikane, ampak sploh niso bile slabe. Edino malo majhne so, uporabljamo 3, ampak te so ful manjše proti vsem ostalim 3. Tko, da z moje strani-DEFINITVNO BABYLOVE[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




MC09 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 9:24:43)

sedaj sem kupila tudi mullerjeve plenice in zaenkrat vse ok, bom te uporabljala dokler bo spala na boku, ker samo takrat premočijo.
Hvala za mnenja




radirka -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 15:34:02)

Dm eko so res eko nam so tekom noči razpadle na ritki [sm=smiley36.gif] babylove dm so mi super, edine po katerih naš malček nima vnete ritke, poceni in fajn.. so res trše in malo debelejše kot pamperske ampak so tudi manj strupene.. Mullerjeve so ful podobne pamperskam, so mehke in tanke, za razliko od dmjevih samo nam na žalost naredijo rdeče pikice po ritki..




bušivuši -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 15:53:30)

hojla, jaz bom pa tako rekla, da so mi dm plenice vedno prepuščale, pa sem prešaltala na mullerjeve in so res ok, plenička zdrži celo noč....oboje plenice so pa malce švoh, ko se dojenček pokaka, takrat pa prileze pri obeh na hrbtu ven, tako da....pri nobenih ni imela težave z ritko, kaj pa vem, muller so mi malce boljše...[sm=smiley36.gif]




bušivuši -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (27.3.2013 16:35:08)

pa še to...ritke so različne[sm=smiley36.gif]




anasal -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (2.4.2013 21:21:08)

smo od začetka na DM plenicah in smo brez težav, zaenkrat nam še vedno lepo ugajajo, podnevi, ponoči, še niso premočile, ne 1 vse do 4 ne, nikoli še ni čez rob nič šlo, tako da sem resnično zadovoljna, če bo pa kaj drugače čez čas, bomo pa menjali, očitno so do sedaj bile taprave za sinovo ritko, drug otrok jih pa mogoče sploh ne bo prenašal




kokosh -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (2.4.2013 23:23:24)

Mi smo #1 uporabljali pampers Premium care in so bile super. #2 pa so nam spuščale in sem bila precej slabe volje, zato sem jih takrat zamenjala za navadne DM (še stare sorte), ki so bile ok - manj so smrdele po kemikalijah, bile so sicer malce trše in debelejše, niso bile potiskane zunaj (tega res ne maram) in imele so tisto mrežico za vpijanje blata. Od takrat smo na DM in sem z njimi zadovoljna. So poceni, po riti niso potiskane, zjutraj so nam samo nekajkrat spustile (kadar je ponoči veliko pil). Je pa res, da je naš črmlj bolj drobne postave in mu prej postanejo prekratke na trebuhu kot pa preozke okoli nog/ pasu. Pri skoraj 15 mes še vedno uporabljamo #4.

Kakšnih posebnih problemov z vneto ritko ni bilo (čeprav večinoma uporabljamo vlažne robčke že od začetka).




skrivnost -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (4.4.2013 17:02:04)

ola, ja tudi mi smo zadovoljni z dm-jevimi baby love. Sem ap tut jest enkrat kupla tiste eko in je bil ves moker. Tako, da sedaj uporabljamo dm in so super. Sem pa tudi dobila paket mullerjevih pa sem bila tudi zadovoljna... tako da, oboje so ok!




rapinter -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (8.4.2013 9:58:11)

Jaz sem za oba otroka uporabljala Mullerjeve, edino se mi je zgodilo 2x da sem naletela na serijsko napako. En paket je bil celi, da se al desni al levi jezek ni zaprl sem nesla nazaj inn dobila nove, ki so jih v trgovini odprli in pogledali če so 100% v redu ). Drugic pa se mi je zgodilo, da je vsaka plenička premočila preko noči, in ker mi je bilo čudno sem spet nesla nazaj ( ker sem jih samo par komadov porabila ) in je bila spet napaka ( niso dovolj zategnile ) in so mi jih tudi zamenjali.




majčica1508 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (8.4.2013 12:22:17)

Sem zadnjič delala primerjavo....
Muller pleničke 4 in Pamperske 4(bele)
Mullerjevih je 36 noter in stanejo 5.89€
Pampersk je 72 noter in stanejo 9.99€

2 Muller paketa 72 plenic pride 11.78€
Pamperske ista količina 9.99€
In sem prišla do spoznanja,da me Mullerke pridejo dražje za 1.79€




rakica82 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (8.4.2013 14:11:49)

mi pa za obe punci uporabljamo ob dm eko varianto za ponoči, čez dan imata tudi pralne, nimamo nobenih problemov, da bi razpadle, premočile...

po pamperskah pa tako vneta ritka, da jih ne dam svojemu otroku gor tudi ,če mi jih zastonj dajo




takotako -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (8.4.2013 20:28:59)

Men so mullerjeve tudi pri drugi super. edina stvar ki pa je da jaz eno številko večje kupujem. Obvezno.




MC09 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (9.4.2013 10:20:40)

No.. Mi uporabljamo od 27.3. Mullerjeve pleničke. Sem zelo zadovoljna, nobena nam še ni premočila. Ker sem imela še odprte DM-ove pleničke sem porabila 3 ali štiri tudi tiste in 1 je premočila [sm=zmeden.gif]. Tako da nam bolj ustrezajo Mullerjeve in bomo sedajj uporabljali te. res ni vsaka rita za vse plenice [sm=smiley1.gif].
S pampers plenicami sem imela pa zelo slabe izkušnje pri prvem (zelo vneto ritko je imel in ranice po njih) in si ne upam v tej smeri eksperimentirati.




mamica deklicam -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (9.4.2013 12:16:22)


IZVIRNO SPOROČILO: MC09

S pampers plenicami sem imela pa zelo slabe izkušnje pri prvem (zelo vneto ritko je imel in ranice po njih) in si ne upam v tej smeri eksperimentirati.


dokler nisem tu prebrala nekaj podobnih sporočil, da ste imele probleme s pamperskami, sem mislila, da je to samo pri moji hčerki bilo tako: vneta rit z ranicami do živega. Ko smo jih dali stran je bilo bolje, dokler se ni pozdravilo do konca.

Pri prvi ni bilo važno, katere ima na riti, pri drugi smo pa sedaj na DM -vih, kot sem že nekaj postov nazaj pisala




rakica82 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (9.4.2013 13:20:56)

Pamperske so strup, če ima otrok bolj občutljivo kožo se to takoj pokaže. Moja miška je tudi imela do živega, ranice. Če ne bi videla ne bi verjela, da lahko plenica to naredi.




Patricija32 -> RE: Plenice DM babylove: Muller beauty baby (13.4.2013 22:39:12)

Mi pa imamo ful pozitivne izkušnje s pamperskami...nobenih reakcij na koži do zdaj. Smo sprobali tud DMove, pa so nekajkrat premočile [sm=smiley13.gif]. Muellerjevih še nismo imeli, ampak sem tud opazila da so dražje kot pamperske. Od pampersk imamo sleep&play, 7-18kg, nobenih reakcij na njih, niso nam še premočile, pa še poceni so, v babycentru so 50kom 6,99 eur. Je pa seveda odvisno od otroka do otroka, toliko je ritk kot je otrok [sm=smiley1.gif]




Stran: [1]