zgodbice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


ameli -> zgodbice (12.9.2005 13:25:46)

A se tudi vam dogaja, da vam vsaka ženska, ki ima 5 minut časa pove svojo porodno zgodbico. No, meni se. Vmes so prav simpatično hecne:

1. Ko je mož prišel po ženo v porodnišnico, je pripeljal zraven 2 starejša otroka, svojo mamo in svojo sestro. Seveda uboga ženska ni imela prostora v avtomobilu. No in potem je peljal zmedeni mož karavano domov in prišel ponovno po ženo. Vse skupaj pa je trajalo 3 ure .

2. Ko je prijateljica rodila, so že prvi dan prišli v porodnišnico njeni starši in brat. Po telefonu jih je prosila, naj ji prinesejo nekaj za pit. Tako je mama prinesla polno vrečko. Prijateljica jo je odprla šele, ko so sorodniki odšli. Bila je zelo vesela, da je zraven soka v vrečki mama prinesla tudi kekse. Ko pa je odprla vrečko s keksi, je ugotovila, da so to obrane piščančje kosti ! Mama se je po obisku v podornišnici namaravala ustaviti še pri sestri, ki ima psa .

Ste slišale še ve kakšno tako? Napišite




kati1 -> zgodbice (12.9.2005 13:33:05)

zdej vem, zakaj pravijo da otrok obrne življenja na glavo




bunkica -> zgodbice (12.9.2005 20:36:25)

oooo ameli,te tvoje so pa dobre....





Pajaca -> zgodbice (12.9.2005 21:46:26)

Ma ja polno govorijo. Zgodbice pa...

aja ena taka stara 32 let in še mal....

moj oče je prjatlu pomagal neki v stanovanju, njegova žena je pomivala potleh, pa puca pa puca, pa bolj ko je pucala več je blo vode... pol ji pa le užge, da ji najbrž odteka voda. Pa prav alo fanta gremo. No pa k sta bla brez avta ju oče napoka v avto, pa ona še v trgovino skoč, pa pač počasi uletijo do porodnišnce. Vratarju nč jasn... fičo poln, pa dva tipa pa ena ženska, pa prav vratar... ja kako da sta pa dva... pa prav prjatlca... joj gospod, ko pa ne vemo kateri je taprav oče, pa sta kar oba pršla..... vratarju še manj jasn.




Stran: [1]