Testiranje na skrite alergije (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


neli365 -> Testiranje na skrite alergije (5.4.2013 11:39:26)

A je mogoče bila katera na testiranju na skrite alergije z otrokom. Prosim za mnenja in izkušnje, ter kje ste bili?




**NiNa** -> RE: Testiranje na skrite alergije (2.6.2013 18:39:27)

A to misliš na kožne teste pri alergologu? A te bolj zanima alternativa recimo bioresonanca? Fino bi bilo, da bi bolj jasno napisala. Jaz sem seveda bila povsod zraven otroka ko so mu delali teste.




dober_dan -> RE: Testiranje na skrite alergije (20.1.2014 9:33:09)

Mene tudi zanima ali obstaja enostaven način da preveriš ali je otrok na kaj alergičen. Ali je to tista zadeva, kjer pelješ otroka v laboratorij, kjer mu z iglami naredijo vbode za različnimi alergeni, in nato čez čas pogledajo na kaj je reagiral? ali obstaja še kaki drugi način. kjer ne rabiš vedeti na akj se otrok slabo odziva?




LuLu -> RE: Testiranje na skrite alergije (20.1.2014 9:38:36)

eno so prick testi, to so ti, kjer se pika v podlahti, drugo pa so kontaktni testi, te pa ne pikajo, jih na hrbet zalepijo. Vem bolj, kako delajo pri odraslih...




nyna84 -> RE: Testiranje na skrite alergije (20.1.2014 9:40:37)

Mi smo bili s hčerko na alergoloških testih zaradi pogostih bronhitisov in suma na astmo. Opravili so kožni test (na notranji strani roke). Testirali so jo za 10 stvari, ki jih imamo v okolici (pes, mačka, pršica, plesen, ...)
Zdej smo posumili, da je najbrž večji problem v spomladanskem cvetenju kot pršici (samo to ji je takrat pokazalo pozitivno), pa bi najbrž morali spet na te teste, da bi ugotovili, če je to res.


**NiNa**, mene bi zanimalo kaj več o bioresonanci. Kaj tam počnejo, kako to sploh poteka, kakšni so rezultati ... ?




LuLu -> RE: Testiranje na skrite alergije (20.1.2014 9:46:36)

kolikor sem jaz prebrala in spraševala o resonanci so rezultati za ene dobri, za ene brez pomena. Glede na vse skupaj, sem črto potegnila in na bioresonanco ne grem.




vesna32lorbek -> RE: Testiranje na skrite alergije (4.2.2014 19:05:27)

Bioresonanca nasemu sinu (12 let) ni pomagala. Zdravniki so naredili klasične alergološke teste in ugotovili alergijo na vse trose, pelode in semena (drevesna, grmičevja in rože) in dodatno še na pršice in hišni prah. 6 let je bil huda kriza in je bil na več vrstah tablet, ki so mu le malenkost omilile težave, medtem ko si je oči in nos še kar naprej skoraj spraskal. Ko smo obupali smo ga odpeljali do enega bioenergetika v Borovnici in od takrat več ne šmrka, nima vnetih oči in nosa, skratka vsi imamo zdaj drugačno življenje. Vsakemu bi svetovala, da vsaj poskusi pri kakšnem bioenergetiku. Po tistem smo pri bioenergetiku iskali pomoč še za druge še bolj zoprne zadeve in nam je vsakič pomagalo.




Stran: [1]