Majčike kako smo danes? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


majamo -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 7:29:47)

Hojla punce

Kako ste kaj danes? Vse ste že naročene pri G. Jaz sem se že tudi naročila. Že zaradi izcedka me je skrbelo, pa sem včerej popoldne poklicala G ter me je naročila 19.9., ko bom že v 6 tednu.   Glede izcedka pa sploh ni delala panike, je rekla da če bi začela krvavet oz. če mi izcedek ne bi bil všeč naj se pridem pokazat k njej na UZ.   Tak ali tak pa ni nič več videt da bi kaj curljalo tam spodaj.    .

Upam da bo zdaj vse OK. Nonstop mi po glavi hodijo misli iz prejšnje nosečnosti, ko mi je rekla da srček ne bije, pa sem mogla na čiščenje. Celo sanjam to ponoči. Ful me je strah da bi se to ponovilo.

vaša majamo




puncica -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:11:26)

Ma jaz sem po starem, slabo mi je vedno bol in očitno bo tako kot pred dvem letom, čakam na pregled ki bo šele oktobra a ok. Izcedka nimam se mi zdi, bolečine v trebuhu še mal, sicer pa se dobro počutim.




Anonimen -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:15:08)

ja po starem. slabo mi je če sem lačna al pa preveč sita. se mi zdi da bo tale nosečnost drugačna od prve. pri prvi mi ni blo nikol slabo. al je možno da to napoveduje drug spol?

drgač pa mam še neki enga čudnga izcedka - pomoje še posledica glivic. sicer mam v četrtek G pa bom prašala kako in kaj.

lara




majamo -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:15:17)

Puncica

Kaj špika te kaj tam doli? Mene včasih tak, da me kar zvije. Sicer pa nimam nobenih slabosti, kot da ni nič. Edino napihnjena sem kot balonček. Hlače si težko zaprem, me vse tišči.




sonca -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:28:23)

POzdravljene!

Jaz pa nisem več napeta, trebuščka več nimam od napihjenosti, tako da se počutim ok. . Tudi jaz imam pregled 19.9. ko bom skoraj v 6 tednu. G je rekel da bi se že moglo videti in upam da se bo res vsaj nekaj malega. Je pa res da ko hodim se ful zadiham, no saj nikoli nisem imea kondicije.

Aja še nekaj bi vse vprašala: jaz grem zdaj v zadnji letnik faksa in imam telovadbo,ki jo moram do konca leta pač opraviti oz. prinesti zdravniško potrdilo. Kaj mislite da mi bo G recimo januarja napisal potrdilo da ne smem ali mora to moj osebni zdravnik in če sem sploh upravičena do tega da ne rabim hodit? Nikoli nisem telovadla (razen v osnovni) tako da si zdaj tega res ne predstavljam. Še to prej sem bila izredno in nismo meli.




puncica -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:37:59)

Lara: kaj pa vem, pri meni se zdi vse isto, pa tud punčko smo imel pred 2 letoma in mi je blo prav tako slabo, ma bomo vidl ko bo vn pršl

majamo: ja ko spim če se kako čudno preobrnem me zašpika drugače ne, je bilo pa pri prvi nosečnosti isto

sonca: po moje ti bo G. to napisal, sej ti lahko že zdaj ko greš na pregled, ma ne vem, probat ni greh, kaj boš zdej skakala pa telovadla, če si noseča




majamo -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:40:14)

sonca:    Glede telovadbe, bi jaz osebnemu zdravniku omenila glede nosečnosti. Po moje ti bo brez problema dal potrdilo o upravičenosti telovadbe. Meni je dala moja takoj (pred dvema letoma), ko sem ji povedala zakaj rabim, pa nisem bila noseča. Reči, da ti bolj pašejo sprehodi v naravi kot pa neko natezanje na fitnes napravah.

čavčav




Anonimen -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:48:38)

ja kr taka telovadba šolska mislm da ni primerna za nosečnice. sploh če nisi bla prej fizično aktivna do 12 tedna tut telovadba za nosečnice ni primerna. prašaj pa na faxu če lahko mogoče obiskuješ kako telovadbo za nosečnice pa se ti to šteje kot ure, al pa pač prosi za opravičilo. mislm da ga boš dobila brez problema

ja punčica ne vem kaj se bo iz tega izcimlo bomo vidl je reku taslep js sam upam da mi nau še bl slabo k me bo kr pobral. kok časa je pa pr teb trajala slabost pr janji?

lara




sania -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:48:47)

Pozdravljene,

se vam lahko pridružim kot majčica?

Danes mi je test končno pokazal zabrisano drugo črtico in mislim da je to to. Nočem se še prehitro veseliti, saj nimam nobenih znakov, poleg tega pa imam isti problem kot Majamo. Strah da ne bo spet prišlo do ss.

Vidim, da vas je že kar nekaj. Upam, da bomo ostale do konca skupaj in si med seboj pomagale z raznimi nasveti,...





majamo -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 8:56:20)

Hojla sania
dobrodošla v klubu




sonca -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 11:01:52)

Sania: čestitke




puncica -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 12:00:10)

Najprej sania ČESTITKE in welcome to the club.
lara: kako dolgo kaj pa vem zihr do 3 mesca sem pa študirala kaj pa če je tifol kriv, ker ene so pravle da jim je blo slabo po tifou, pol ko so pa prenehale pa nič več. Možno da je tu vzrok.




lenika -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 15:17:13)

Haj! Jaz pa razen občutljivih prsi sploh nimam občutka, da sem noseča. Pregled imam šele 10. 10., tako, da se bom še kar nčakala. No upam, da bo vse v redu, drugače se pa nič ne pritožujem, da mi še ni nič slabo.




LanaM -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 20:24:28)

Ali imaš potem mogoče rok poroda 11.5.2006.




vika1 -> Majčike kako smo danes? (13.9.2005 22:44:55)

Sania dobrodošla! Lenika,ti si pa srečnica! Meni pa je tko slabo,joj....

Lara,seveda da lahko,vsaj pri meni je bilo tako(imam 2 fanta in punco).

L.P.Vika   




Stran: [1]