Darilo-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


Bejba -> Darilo-pomoč (13.9.2005 9:42:51)

Prijateljema, ki sta se pred kratkim poročila, sva za darilo kupila bon v zdravilišču Laško za romantično ljubezensko kopel z večerjo. Ker pa bi rada zraven še kaj dala, da ne bo samo ta kuverta, sva imela v mislih, da bi jima podarila tudi knjigico Moj otrok (za vpisovanje vsega o otročku). Otrok še nimata, vendar mi je prijateljica povedala, da sta z veliko željo začela delati na tem. Se vam torej zdi to primerno za zraven ali ne?
Hvala za pomoč.

LP; Bejba




KiSsMyAsS -> Darilo-pomoč (13.9.2005 9:50:37)

Jst recimo nebi dala te knjige zraven - ker je moznost (s tem ne mislim nic slabega), da jima recimo nebi uspelo na tem podrocju, ali pa bi ob pogledu na knjigo mislila, da ju kdo preganja glede otrok itd. Odlocitev je seveda tvoja, jst bi podarila kej za njuno stanovanje - hiso.

LP




hati -> Darilo-pomoč (13.9.2005 9:51:10)

Moje mnenje raje ne.... sej jaz bi se take knjigice zelo razveseli ampak, kaj pa če bosta imel težave z zanositvijo? Izberi raje kako knjigo na temo poroke. Vem da obstajajo take knjigice z lepimi željami in mislimi. Mogoče bo boljše. Če ne pa se odloči za kako nevtralno knjigo.




GATA -> Darilo-pomoč (13.9.2005 10:00:26)

meni je takoj padlo v glavo da bi lahko dala poleg dve veliki brisači (zdravilišče ). Za knjigo Moj otrok tudi jaz nisem - nikoli ne veš.
Za izbiro darila - knjiga je pa toooliko. Je čisto odvisno od tega kako dobro se poznate




MarijaPo -> Darilo-pomoč (13.9.2005 10:05:35)

Strinjam se s predhodnjimi mnenji. Ideja z brisacami je super.




Stran: [1]