| 
				  dskubin ->  RE: dan mladosti (na pomoč)  (23.5.2013 12:16:31)
			   | 

Novi fosili - Za dobra stara vremena, Košulja plava, Milena, Šuti moj dječače plavi,  Reci mi tiho tiho   Bele vrane - Mini maxi, Na vrhu nebotičnika, Brez besed   Pepel in kri - Dan ljubezni   Faraoni - Mi ljudje smo kot morje, Ne bom pozabil na stare čase   Dekameroni - Sava šumi   Neca Falk - Vsi ljudje hitijo, Kako sva si različna, Dravski most   Meri Cetinić - U prolazu, More   Mišo Kovač - Proplakat če zora   Bajaga - Zažmuri, Moji drugovi   Oliver - Tko sam ja da ti sudim, Cesarica, Skalinada, Oprosti mi pape, Kad mi dođeš ti, Galeb i ja, Nadalina, Piva klapa ispo volta   Balašević - D mol, Slovenska, Neki novi klinci, Svirajte mi jesen stiže dunjo moja   Prljavo kazalište - Ako trazis nekoga, Ne zovi mama doktora, Kiše jesenje, Mojoj majci, Tu noč kad si se udavala   Parni valjak - Ljubavna, Dođi, Sve još miriše na nju, Godine prolaze, Kad me dotakne; moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja, Jesen u meni   Indexi - Bacila je sve niz rijeku, Ti si mi bila naj, naj   Divlje jagode - Jedina moja, Zvijezda sjevera, Krivo je more, Motori   Kićo Slabinac - Zbog jedne divne crne ženeš   More - Gdje god da pođe   Bijelo dugme - Ima neka tajna veza, Djurdjevdan (Lipe cvatu), Napile se ulice   Plavi orkestar . Bolje biti pijan, nego star, Kaja, Ako su to samo bile laži,    Mišo Kovač - Proplakat će zora   Boris Novković- Tamara   Dalibor Brun - Još i danas teku suze jedne žene   Željko Bebek - Oprosti mi sto te volim   Tutti Frutti - Stvari lagane   Zdravko Colic - Ej draga draga, Ti si mi u krvi   Crvena jabuka - Ima nesto od srca do srca   Srebrna Krila - Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav   Vlado Kalember - Vino na usnama   Magazin - Put putujem, Ti si želja mog života       

| 

| 

| 

|