pancia -> RE: Aprilčice 2014 (6.11.2013 21:41:01)
|
Ker je ravno tema o mačkah. Meni so v prvi nosečnosti, lasje stali po konci, ko so mi brihtne glave, ki nikoli niso imele živali ali živali ne marajo govorile z nasmeškom: jah, zdej boste pa dali mačka stran. Jaz sem samo odgovorjala: NITI SLUČAJNO!!! ne dam mačka stran. Pri vseh mačkah- domačih, zunanjih, čisto tujih, bolnih...nisem prebolela toskoplazmoze, z vsemi smo imeli lep odnos in zame mačka ni predmet, ki ga pač odstraniš. Naš maček se je sam umaknil, ker ni prenašal joka otrok. pri prvem ga skoraj 2 leti ni bilo v najino stanovanje, samo k mami je šel (je pa zunanji). Potem se je opogumil in občasno prišel, sedaj ko je tamala stara 2 leti pa se jih je že navadil, tamalima dvema pa sem zabičala, da naj z živalni lepo delata- in ga lepo božata in upoštevata on pa prede. Sedaj par dni pa pride k nam počivat, ponoči gre pa, že vseh 10 let odkar je pri nas, ven. Vsak naj presodi ali je karakter živali primeren za sožitje z dojenčkom. Če ni, se bodo pač vsi morali prilagoditi novi situaciji :-)
|
|
|
|