Poroka na Bogenšperku - šampanjec (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


tinkatonka -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (14.9.2005 10:30:42)


Ker se dan moje poroke bliskovito bliža, sem kr živčna, ker za nekj stvari še ne vem kako jih bom izpeljala. Tukaj za nasvet prosim izključno tiste, ki ste se poročile na Bogenšperku, kjer se bom kmalu poročila tudi sama.

In sicer se vprašanje navezuje na pogostitev s šampanjcem. Ker smo malo "škrti", ne bomo plačali gradu Bogenšperk za pogostitev, temveč bi radi sami na parkirišču na hitro nazdravili s šampanjcem, ta čas, ko se midva z ženinom slikava v okolici gradu. Ali kaj komplicirajo glede te pogostitve???? Danes sem klicala na Bogenšperk pa me je bilo malo sram vpršati kako je s tem. Vem samo, da za lastna snemalca in fotografa ne komplicirajo.

Prosim za konkretne odgovore.

Vsa nestrpna tinkatonka




SaaS -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (14.9.2005 10:53:59)

Prijateljica se je poročila na Bogenšperku. Po poroki je imela zunaj malo zakusko - šampanjec, piškoti in še prijatelji so ji prišli zaigrat (godbeniki). Noben ni nič težil, samo toliko smo se morali premakniti, da nismo motili naslednje poroke.
To je bilo pred slabimi tremi leti, ampak mislim, da zdaj ni nič drugače.
Sem bila že na kar nekaj porokah in na nobeni niso izpustili šampanjca tik po poroki na parkirišču. Po moje, da za to ne delajo problemov nikjer. Drugo je, če bi hotela imeti to notri v njihovih prostorih..




kapica -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (14.9.2005 10:53:59)

Jaz se sicer nisem porocila na Bogensperku , temvec v Dobrni, pa tudi nismo tam narocili sampanjca. Oni so nas sicer se na ta dan sprasevali koliko ga rabimo,pa smo kar rekli, da nismo nic narocili .
Pa ni bilo kaj narobe, oz. niso nic komplicirali.
Ne se skrbet, njih bos videla samo enkrat oni pa tebe tudi.
Je pa res da je draga ta stvar, tako da vi kar s svojim sampanjcem nazdravljajte. Zakaj bi pa placala nekaj drago, ce se da tudi drugace naredit?

Jaz ti vsekakor zelim cimlepsi dan, da bo res nepozaben!




thumbelina -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (14.9.2005 16:34:16)

Mi tudi nismo hoteli šampanjca, potem pa je zunaj lilo kot iz škafa in sva se z možem odločila, da vseeno bi šampanjec. Dali smo 13 jurjev pred tremi leti za cca. 20 ljudi.




Soncnica -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (16.9.2005 11:21:00)

Hoj!

Leta 2003 sem se poročila na Bogenšperku (v torek imava drugo obletnico ). Tudi mi nismo naročili šampanjca, ker je absolutno predrag, ampak smo ga prinesli s sabo in nazdravili na parkirišču. Nihče ni težil, nikogar nismo motili in bilo je čisto OK.

tudi vama!!!!!




mama GG -> Poroka na Bogenšperku - šampanjec (17.9.2005 15:54:31)

Pred štirimi leti niso nič komplicirali glede šampanjca, mi smo s svojim nazdravili celo v prostoru, kamor prideš iz poročne dvorane! Naj te nič ne bo sram vprašati.. edino kozarce boste morali prinesti s sabo.

So pa komplicirali glede fotografa in snemalca, in sicer ni fotograf smel dalj kot do prve vrste - ker imajo oba svoja s koncesijo. Tako da smo potem vzeli film od njihovega snemalca. Cene se pa ne spomnim




Stran: [1]