Zobozdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


bardy -> Zobozdravnik (11.10.2013 11:39:04)

Pozdravljeni, ker se pripravljam na "konkreten" obisk zobozdravnika imam nekja vprašanj. Glede na to,da si moram urediti kompletne zobe,se pravi: enega spulit,ostale pregledat če so ok in menjat vse pombe ki jih imam; me zanima kaj sploh krije naše zdravstvo? Želela bi namreč k zobozdravniku s koncesijo, ampak nove plombe ne bi imela več te srtebrne ampak bele.In me zanima če kdo ve,ali so za doplačilo?Koliko? Ali so kompleten moj strošek?
In še največji "problem":sem ena tistih,ki bi šle raje 5x rodit kot pa enkrat k zobarju[sm=zmeden.gif] pač zelo slabe izkušnje z delom zobarce v otroštvu [sm=smiley13.gif] zato me zanima,če je injekcija pred vrtanjem moja pravica ali tudi samoplčaniško vse...

Hvala in Lp




Najaa -> RE: Zobozdravnik (11.10.2013 19:00:44)

Jaz sem se isto počutila, preden sem po več letih šla spet h zobozdr. Hodim pa v ZD tako da vse kar mi dela, je preko zavarovanja. Injekcija je krita, vsaj nikoli mi nihče ni omenil, da ni in če je treba, mi jo da.




asyka -> RE: Zobozdravnik (12.10.2013 8:48:13)

Bele plombe niso krite. Jaz v povprecju placam 20€. Je odvisno za kateri zob gre. Glede na to da ti bi menjal plombe, kamot reci za injekcijo ker mota tam malo globje povrtat. Je pa ni bilo mene nikoli potrebno placat. Pripravi se edino na kar ene par obiakov, vsaj vecina ne dela vec kot max 2 zoba na en obisk.




bardy -> RE: Zobozdravnik (14.10.2013 14:12:14)

ok,da doplačam okoli 20€ je še razumno... Ampak meni so v eni zob. ordinaciji rekli,da je doplačila 50€ na zob,za bele plombe. In imajo koncesijo. To mi je oderuško.




Stran: [1]