| 
				  mateyka ->  RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharica"?    ampak hitro!  (20.12.2013 18:27:15)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   kot dodoli - dodaš moko in mešaš ko zmešan dokler ne moreš več?      krompir dobro zmečkamo (kar v vodi, ki je ne odlijemo) in pristavimo kozico nazaj na ogenj, zmanjšamo plamen. Nato med stalnim mešanjem s kuhalnico dodajamo moko, dokler se jed precej ne zgosti. Jed nad nizkim plamenom še nekaj časa mešamo, da moka nabrekne. Ko je jed dovolj trda, da se jo da z žlico raztrgati na kosce, je kuhana.      http://www.kulinarika.net/recepti/10702/priloge/prekmurski-dodoli-d-d-li-/ 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |