NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (28.1.2014 12:07:03)
|
jona klara se en dan!! Je hitro minilo, ne? ti posiljam pozitivne misli in sem ziher, da tokrat bo to TO!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz sem se glede napihnjenosti odlocila, da poskusim danes jest samo solato, da vidim, ce bo kaj pomagalo.. a ti jes normalno al pazis, da je hrana cim lazja? imam pa eno vprasanje za vse: poskusam pit cimvec tekocine i posledicno sem tudi vec na wcju, ampak tudi ce me majcken tisci, komaj pridem do skoljke od bolecin. Sej potem je boljse, ampak adijo pamet kake bolecine preden stece, groza. Je imela katera podobne izkusnje? Pa ponoci se zbujam in moram lulat, kar prej nikoli nisem, ne glede na to koliko sem spila. napihnjena sem se vedno, prav hecno izgledam - trebuh tak kot da bi bila kake 3 mesece noseca [sm=smiley36.gif] cez dan me jajcniki ne bolijo, mogoce spikne tu in tam, ampak nic posebnega, razen seveda ko je treba lulat [sm=zmeden.gif] lotkla jaz sem prepricana, da bo test +. pocivaj kolikor se da in drzim pesti, da ti cimprej mine do krvnega. Bos delala test kaj prej? Suhe salame - ko le ne bi tako fajn disale, a ne [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sej zdej jih imas verjetno za nekaj casa dovolj [sm=jezicek.gif] ancica kot je anonimna napisala - ananasov sok in jajcka so zakon za folikle in endometrij. pa srecno.
|
|
|
|