RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 11:22:08)

monsy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tako lepo stevilo celic! Drzim pesti za soboto [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
aspera kakorkoli se odlocis, ti zelim, da tokrat uspe! Pretehtaj pluse in minuse, na koncu je itak pomemben le rezultat. Pa srecno [sm=pikapoka2.gif]
tejcy a si tudi ti v postopku?
daisy javi kako je slo [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

tejcy01 -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 11:40:46)

NikaAnna ne še..konc tega mesca začnem spet [sm=smiley1.gif] asperi sm pisala to za prejšnji postopek..glede punkcije itd. [sm=smiley1.gif]

cebelica12 -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 11:56:39)

punce, jaz sem pa danes tako žalostna...
danes zjutraj ko sem šla na wc, sem imela malo rjavega izcedka, malo tudi pomešanega z neko sluzjo, kaj pa vem. pa sem zadnjo menstruacijo imela 16.1.
transfer na peti dan, vsatvljeni 2 blastocisti..jemljem pa dabroston...ali dabroston zaustavlja menstruacijo, ker mene že 2 dni boli križ, jajčniki glih tko kokr da bom zdle zdle dobila menstro...
ali je že za obupat? sama več nevem kaj naj si mislim, ali je še kaj upanja kljub temu izcedku ?

Anonimen -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 12:16:51)

Pozdravljena dekleta!
Ponovno se vam malo javljam [sm=smiley1.gif].
Sem v pričakovanju pozitivnega ovulacijskega testa (verjetno ju3). Na UZ včeraj je bilo zelo lepo vse od endometrija do folikla, ki je zelooo zrastel. Tako da če bo ju3 test pozitiven pričakujem transfer čez 5 oz 6 dni.
Vsem, ki ste imele punkcijo želim čim manj bolečin in čim več oplojenih celic in kasneje zarodkov [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif].
NikaAnna prav občudujem te, da boš lahko počakala do krvnega - jaz tega nikoli nisem mogla [sm=smiley36.gif]. Želim ti čim mirnejše dni do takrat.
cebelica12 znake imaš tako ta prihod M ali pa za nosečnost. Rjavi izcedek ne pomeni da je že konec, sploh če so ti vstavili 2. Lahko se ena pikica poslavlja ali pa je mogoče vgnezditev. Poznam pa nekatere, ki jim je test že 4 oz. 5 dni po ET pokazal pravilen rezultat. Tako da če lahko počakaj še dan ali 2, in če si preveč na trnih narediš test ali pa greš samoplačniško na krvnega. Žal ti pa nobena od nas ne bo mogla 100% rečt kaj se dogaja.

Lepo se imejte!

A [sm=miska.gif]

oreh -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 12:22:03)

Jona klara, kar koli ti bom napisala, ne bo točno, kakor tudi ne drži, da sem imela et 2. dan, imela sem ga 3. oz. mogoče pa 2., pa sem drugače štela. če te zanima, si preberi november-december ivf 2012, tam smo si izčrpno izmenjevale vsako minimalno spremembo v počutju[sm=smiley36.gif]. moj prvi znak, tako kot v 1. nosečnosti so bili krči kot pred[sm=hudicek1.gif] že pred testom in neutolažljivo jokanje med gledanjem Teksaškega rangerja, ko se je le-ta znašel v nevarnosti (recimo napadel ga je medved, obkolili so ga razjarjenji motoristi...) v dop. času in ob ponovitvi v pop. času.[sm=zz_banghead.gif] [sm=zz_help.gif]po tem sem sklepala, da se nekaj dogaja.

aspera -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 12:45:33)

monsy, bravo za celice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Upam, da te na dan ET pričakajo prelepe blastociste [sm=smiley1.gif].

coala -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 13:14:51)

cebelica 12,jaz sem imela 7 dan po et rjavi flek na hlačkah pa isto me je kot pred M.bolelo,se je izkazalo da se je verjetno vgnezdil,sedaj sem 23 teden[sm=nosecka.gif]

coala -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 13:16:50)

aja če pa si imela transfer na 5 dan se pa še prej vgnezdi,tako da kr pozitivno naprej čeprav vem da je težko sem tudi jaz takrat mislila da je vsega konec,ko pa še 3 dni pol ni blo nič sn bla pa fl vesela :-)

coala -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 13:21:31)

aspera meni ni bilo žal da sem čakala na MB,mi je samo žal da nisem že prej šla tja ne šele v 7 postopku :-).

vesica -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 15:06:29)

Torej punce jaz,ki sem imela transfer 5 dan bi mi pa le mogoče test že kaj pokazal ali je še prezgodaj ?
Danes imam zelo težek dan sploh,ker me trebuh boli cel dan ampak še vedno upamo na najboljše [sm=smiley2.gif]

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse da nam bo ta mesec in prihajajoč mesec najboljši mesec [sm=smiley1.gif]

daisy B -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 16:31:31)

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

evo me,....8 celic sem pridelala, transfer u soboto zjutraj. [sm=bravo.gif]

daisy midve sva se pa videle,....nisem bila sigurna da si ta prava, dokler me nisi nagovorila [sm=smiley1.gif]
kako ti je šlo?

Super monsy, naj te v soboto pričaka četica lepih zarodkov.

Moja punkcija je bila kar pestra, žal kar nekaj praznih foliklov, smo pa dobili 2 celici, tako da upam, da me v petek pričakata oba lepa zarodka. Je pa mož malo spremenil način življenja, kar se je poznalo na njegovem semenu, saj je prvič "dobro". Upam na najboljše...

Srečno vsem!

Pommaranca -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 17:56:14)

Punce nekaj vas prosim; sedaj prvic v zivljenju jem KT, 24.1. sem dobila menstruacijo ki vedno traja 6-7 dni brez kakrsnihkoli izcedkov. Danes pa imam se vedno grd rjav izcedek in nic ne kaze da bi pojenjal. Zadnjo KT moram vzeti 16.2. Spikati pa se zacnem v ponedeljek. Skrbi me zakaj ta izcedek? Ali je to po tabletkah obicajno? Hvala

cebelica12 -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 19:08:57)

:( že cel dan ko grem na wc ko se obrišem rahlo(malo vidno) rjavo....je to začetek menstruacije, od transferja komaj 5 dni (et na 5dan).

[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

jona klara -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 19:11:02)

nika ana- ja ti znaki, mene nič ne zvija, rahlo samo čutim nekaj kot pred M, to je vse od vseh znakob, praktično nič.Upam nma najbolje in tudi zate, mislim da so tvoji znaki kr dobri. Še nekaj dni nestrpnosti, pa bo vse jasno, samo, da kaj prej ne priteče, men se res že meša, sploh ker je zadnji postopek na ZZZS, si ne predstavljam pol po 3ooo eur dajati, pa si vseeno mogoče praznih rok.NO kakorkoli, prepustimo se mati naravi ona že ve zakaj ene kaznuje, druge pa ne.srečno in drži se

čebelica- ne vem meni ti znaki niso več jasni, upam, da bo vse ok,

monsy- [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za 8 celic, to pa ni kr tako-srečno

daisy- [sm=bravo.gif]2 celici, samo, da so, pa naj te pričakata lepa zarodka

pomaranča- žal ne vem

lotkla -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 19:18:56)

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

lotkla javi se, smo nestrpne!! [sm=smiley27.gif]

Zdravo punce, smo bili brez elektrike in internetne povezave oz. smo že 3 dan pri mojih starših. Na krvnega v Lj v ponedeljek nisem mogla zaradi vremenskih razmer, se je pa zvečer pokazala tudi prava [sm=hudicek1.gif]. V torek sem poklicala in povedala kako in kaj. Sestra je rekla da se moram naročiti pri svoji ginekologinji v Lj da se dogovoriva glede postopka pri zamrznjenčku, ter da moram počakati nekje 2 do 3 [sm=hudicek1.gif]. Če mi uspe, jutri pokličem ali pošljem email v Lj.
Mi je hudo, a kaj čmo. Upam da mi bo zamrznjenček namenjen.

Vidim da se je nabralo še nekaj punc tu gor. NIsem uspela še vsega prebrati a za vse držim pesti in vam pošiljam [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

missmoon -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 20:38:21)

Cebelica12
Jaz sem imela rjav izcedek, rjave nitke 6, 7 in 8 dan po ET (5. dan) ene morule in ene blastociste. Pri meni se je izkazalo, da je slo po vsej verjetnosti za vgnezditveno, saj sem sedaj tik pred porodom [sm=smiley1.gif]
Dokler se dejansko me ulije [sm=hudicek1.gif] je se vedno upanje, tako da kar pozitivno!
Vsem zelim cimvec [sm=rozacrtici.gif]. Nama je uspelo po skoraj 4 letih, v drugem postopku ICSI v Lj. :-)
Drzim pesti in navijam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 20:41:24)

lotkla [sm=smiley13.gif] ni mi vsec in mi je resnicno zal, da ni uspelo v tem poskusu, bo pa zato sigurno zamrznjencek tisti pravi - drzim pesti, da bi le bilo tako! Jaz sem mislila, da lahko gres po zamrznjencka ze cez en mesec... a so ti kaj rekli, da moras kaj jemat, kake stimulanse ali kaj podobnega al je kr spontan ciklus? Nimam pojma kok to gre pri eskimckih - prosim javi ko kaj vec izves [sm=smiley1.gif] objem zate
joncika klaricaaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bejba moja, jaz ne vem za koga sem bolj na trnih al zate al zame. Pri tebi je se vse skupaj natempirano s tem zadnjim koncesijskim, tak da se bolj drzim pesti, da je to to! Od teh razmisljanj o znakih se nam bo pa se zmesalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jaz se sploh vec ne bom sekirala, kar bo pa bo, razumem pa, da je tebi sigurno tezje, ker neke vrste pritisk je, ce ves da bos za naprej samoplacnik. Zdrzi, piška, se slabih 7 dni pa bo vse jasno. objem [sm=smiley31.gif]
daisy tudi dve sta dober rezultat in kot smo ze dostikrat ugotovili, je samo ena pikica dovolj. Drzim pesti, da bosta obe celici oplojeni! Drzi se! [sm=pikapoka2.gif]
cebelica mozno da je vgnezditvena? [sm=zmeden.gif] upam, da se vse dobro iztece tudi zate! [sm=pikapoka2.gif]
pommaranca ce te prav razumem imas od 24.1. (po M) se vedno rjav izcedek? Jaz bi na tvojem mestu klicala in vprasala za kak nasvet.. srecno in javi [sm=pikapoka2.gif]
vesica spomni me, kdaj si ti imela ET?

lp vsem borkam [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 20:42:43)

missmoon hvala za tako cudovito spodbudo! Zelim ti cim lazji porod in happy cartanje kasneje [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Aleda -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 20:53:38)

Hojla, da se še jaz malo javim, od ponedeljka grejem pikico.

NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 21:12:59)

aleda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in dobrodosla med trepetalkami [sm=smiley36.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

buubica -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 8:01:07)

pozdravljene punce, se ponovno malo oglašam, ker je bil zadnji teden kar aktiven.

vidim, da gre večina tistih, ki ste po transferju, na krvni test. meni ne prvič, ne tokrat, ni nihče omenil naj pridem na krvnega, samo da naj naredim test. a je treba imet kakšne posebne razloge, da te naročijo na krvnega [sm=zmeden.gif]
jaz sem 12., ko naj naredim test, v tujini, naslednji dan tudi in zdaj razmišljam, da bi počakala na 14., ko bom spet doma. ne upam, se razsut na koščke, če bo slučajno neg. pa fino bi bilo, da je moj ob meni, če bo +. ampak to pomeni dva dni dodatnega trepetanja, aaaaah....

morda katera ve, koliko časa običajno traja, da pošljejo obvestilo, če so bili kakšni zamrznjenčki?...jaz še vedno upam in čakam na pošto.

drugače pa nimam kakšnih posebnih znakov, edino da sem tokrat že kakšne tri, štiri dni nagnjena k cmeravosti - dobesedno. pridejo trenutki, ko se mi solze kar vlijejo ali mi gre tako na jok, da se komaj zadržujem. pa ena sodelavka, ki me ni videla nekaj mesecev, mi je čestitala in vprašala, kdaj imam rok - nič čudnega, ker sem napihnjena kot balon [sm=jezicek.gif]

drage moje držim pesti za vse čakajoče: na test, na punkcijo, na transfer ali začetek novega postopka...v bistvu smo klub čakajočih babnic [sm=smiley36.gif]
pošiljam vsaki posebej [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka2.gif]

ančiča -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 8:06:30)

evo mene punkcija včeraj uspešna in bolj boleča ko prvič,tudi zdaj je bolj boleče .v ponedeljek pa po pikico,ali dve.

*kimi* -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 8:21:11)

Živjo punce,

naj se vam še jaz pridružim...sem v postopku z zamrznjenčki (12.2. imam prvi UZ).Upam da nam sedaj rata, saj sta za nama že 2 neuspešna IVF postopka.
za vse vas držim pesti, da letos uspemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

monsy -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 11:15:14)

...punce, a pijete krvomočnico do ET-ja al prenehate že pred punkcijo?
zadnjič sem imela tanko sluznico kljub prometriumu, pa sem se odločila da bi lahko krvomočnico pila do transferja,...

kaj predlagate?

aspera -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 11:31:15)

Kakor jaz vem, so punce pisale, da se krvomočnica pije do punkcije [sm=zmeden.gif]. Jaz raje ne bi nič po svoje delala, ker tele "rožce" tudi niso tako nedolžne za nekatere zadeve.

Aja, monsy, kako si se potem odločila, a si vzela injekcijo ketonala pred punkcijo? Kako je šlo?

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>