NikaAnna -> RE: Oktrobrke 2014 (7.5.2014 22:10:38)
|
Ojla, se še jaz javim po dolgem času. Danes sem imela pregled, kot kaze je vse bp, rastemo in veselo brcamo. Izcedek se je tudi umiril in izginil, tako da sedaj lahko koncno zacnem malo uzivati v nosecnosti. Sem pa 16t3d na +2kg. Bett nekatere ginekologinje so res katastrofa, sploh ko se zacnejo cudit in ne povejo kaj je, ti se pa itak sekiras... groza no. Ne skrbi, sigurno bo vse ok! [sm=rozica.gif] lafe verjamem, da je grozno slisati, da ni vse kot bi moralo biti, ampak ce se le da, poskusi biti pozitivna in cim dlje stran od interneta, sploh ko isces razlage za svoj problem. Mene je to skoraj unicilo, ker sem krvavela celih 7 tednov (na koncu je vse ok). Normalno, da je net poln zgodb z nesrecnimi konci in po sebi vem, da mi v spominu ostanejo samo tiste ta grozne. Stres pa itak stvari se poslabsa. Sem ziher, da bo vse ok!! velik objem zate [sm=rozica.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vse opravljene UZje, prve brcike in vsako na novo pridobljeno kilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se beremo! repacica ce zelis, te lahko jaz dodam na fb. pisi mi na zs [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|