relativna -> RE: Oktrobrke 2014 (7.6.2014 20:59:29)
|
Še ena, ki se strinja z Bett. Sem hotela že sama takoj napisat, ampak zaenkrat še nadzorujem nosečniške izpade kolikor se da, pa sem se raje zadržala [sm=smiley4.gif][sm=smiley9.gif] Ko smo že pri hormonih [sm=jezicek.gif] Malce težko se npr. izogibam sošolke, s katero sem skupaj v skupini pri vajah, da me ja ne bi pobožala po trebuhu. Ter podobne situacije. Ne vem no, meni se res zdi logično, da človeka najprej vprašaš, če lahko. Mi je tudi vseeno, če ljudje ne omenjajo moje nosečnosti na veliko ... itak se vidi, da sem noseča, ne debela [sm=smiley36.gif] Zaenkrat zgleda tako kot da bi mi trebuh gor na telo prišraufal [sm=smiley36.gif] Sploh pa bi raje videla, da kdo ne bi opazil, ker me ljudje prav pošteno čudno gledajo [sm=jezicek.gif] Ne vem, če jim je res tako čudno, da vidijo mlado nosečko ali pa res zgledam tako rosno mlada [sm=smiley36.gif] Sicer pa anonimna (ne vem, katera [sm=smiley36.gif]), če je hudo, pejdi k zdravniku. Jaz sem bila tudi taka trma, pa prva nosečnost, pa nikoli nekih problemov z zdravjem, ko sem pa prišla do zdravnice, jo je pa skoraj kap [sm=smiley36.gif] Da ne omenim, da me je očitno tudi moja G prebrala in mi zamorila, da če me bo kaj pretirano bolelo, morem TAKOJ k njej [sm=smiley36.gif] Pa vseeno še nisem šla zaradi teh krčev [sm=jezicek.gif] Je pa itak minilo, očitno je bilo takšno obdobje. Trebuh pa mi še vedno otrdi vsake toliko, čeprav sem na Mg šumečkah. Bo očitno treba še povečat dozo [sm=smiley1.gif] Aja, a maternični vrat se da doma izmerit? [sm=smiley9.gif] A potem bi bilo mogoče bolje, da začnem nosit kakšne nosečniške hlače? Namreč nimam še nobenih, trebuh je pa že precej ogromen [sm=smiley9.gif] Linee negre pa nimam. Sem drugje dovolj flekasta, tako da mi je očitno telo vsaj tukaj prizaneslo [sm=smiley4.gif] Imam pa rahlo kosmat trebušček [sm=smiley36.gif] Voziček bo očitno Bebe Confort High Trek. Mojemu je totalno všeč, odkar ga je prvič zagledal, in glede na komentarje bi znal biti pravi za naju. Porodnišnica bo ljubljanska. Moj noče nikamor drugam, ker ga je strah, da bom v avtu rodila [sm=smiley36.gif] Sicer je pa itak odvisno od tega, kakšno babico dobiš, kolikor mi je znano. Bova pa vzela nadstandardno sobo, če bo le mogoče (moj časti [sm=smiley36.gif]). Nakupovala bova ... eh, enkrat pač [sm=smiley36.gif] Pomoje bova šla en dan v babycenter in nakupila vse, kar rabiva. Opremo za sobico pa bova tako ali tako dala delat. Enostavno se mi tako ne da nakupovat, da me je kar malo sram [sm=smiley9.gif] Imam pa že narejen seznam, kaj rabim. Eto, jaz sem dala danes birmo čez - sem bila birmanska botra [sm=smiley4.gif] Preživela celo ceremonijo brez problema, čeprav se je kar vleklo. Potem pa smo imeli takšno pojedino, da brezveze ... tako sem se napokala, da me je popek bolel in nisem niti mogla pokončno stat [sm=smiley36.gif] Groza, bom mogla se začet malce nadzorovat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|