montignac in dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


mala zirafa -> montignac in dojenje (4.3.2014 9:54:42)

Ker mi je od poroda ostalo nekaj kg okoli 4, me zanima če sem lahko na montiju 1. faza in dojim? Mali ima 4 mesece.
Hvala.




reza1 -> RE: montignac in dojenje (5.3.2014 13:57:31)

Tole sem se pa tudi jaz že spraševala, ampak pomojem da ni panike. Paziš samo na GI in kombinacije živil, ješ pa tako lahko skoraj vse. Tud jst bi mogla začet s tole prehrano spet. Manjka mi samo discipline-kot ponavadi [sm=smiley36.gif] Pa po možnosti napisani jedilniki za cel teden, da mi ni treba preveč razmišljat kaj skuhat :-P Si že kdaj probala s prehranjevanjem po montiju? Jst sm ene2 leti nazaj cca 2 meseca vztrajala, pa mi je že dobro šlo, tut počutje je blo super, potem sem šla pa na potovanje in je vse padlo v vodo [sm=smiley13.gif] Ob povratku pa nisem več pazila kaj jem in pozabila na vse skupaj. Aja, shujšala sem pa mislim da 1 ali 2 kg. Če se lotiš sporoči, se "pridružim", pa bova skupaj sestavljali jedilnike [sm=smiley1.gif]




mala zirafa -> RE: montignac in dojenje (28.3.2014 9:26:26)

Malo pozno odgovarjam, vseeno hvala za odgovor.Ja pred tremi leti sem shujšala 13 kg, tako da sem v 3 mes. prišla iz 66 na 53.sem bla kot manekenka[sm=smiley36.gif].
Potem sem se včasih grešila, ampak sem bla vseeno do zanositve lani na 56 kg.Po porodu novembra 62kg, danes pa 59,3kg. Pa sem si včeraj kupila motoristične kavbojke vel. M in so mi fuul tesne (mogoče pa mrajo bit zaradi ščitnikov, ne vem), tako imam en razlog več da malo shujšam .Rada pa bi prišla nazaj na 56 kg.

Začela sem že včeraj zvečer, jedla špagete z bučkami in parad. omako.A ste vedela da na GI vpliva tudi oblika pašte??Najbolj primerni so špageti in rezanci durum ali polnozranti al dente.Če so razkuhani imajo GI višji.Pa še to, če banano ješ skupaj z jogurtom ji znižaš indeks, ste vedele? Ne morem se jim upret pa še na dieti brez jajc in mleka sem[sm=smiley13.gif]




reza1 -> RE: montignac in dojenje (18.5.2014 10:56:48)

Evo me, končno odgovarjam-sem kar malo pozabila :-/ Tako kot ti, sem tudi jaz pristala na dieti brez mleka in jajc-zdaj bo 14dni odkar pazim in že hujšam [sm=smiley1.gif] Prehrano po montiju bom preskočila, ker mi je že s tem zadosti omejitev. Glede na to, da so mlečne beljakovine prisotne skoraj povsod, odpadejo vse kupljene sladkarije, pa salame, jogurti, siri in seveda sveže kravje mleko, ki sem ga res ogromno popila. Pa seveda večina slanih prigrizkov in kilogrami kar kopnijo [sm=bravo.gif] Izgubila pa sem 3kg. Zanimivo, da sploh nisem tako lačna, kot sem mislila da bom, pa da bom imela večjo krizo, ampak kar gre. Kako pa ti in izgubljanje teže? Si že dosegla željeno?




Stran: [1]