ronja -> RE: lepotna operacija prsi (20.3.2014 14:24:33)
|
Ste bolj na strani tistih, ki bi rekli, da se gre pod nož samo če je res nujno, ne pa za lepotne posege, ali na strani tistih, ki bi rekli zakaj pa ne, če je denar in bi me to osrečilo? Za ostale bi rekla, kakor komu drago, zase pa grem pod nož, če je nujno, sicer pa ne. Mam rajši svoje prsi (pa mi zaenkrat niti ne zgledajo tako slabo:), kot pa da tvegam par možganskih celic, ki propadajo pod narkozo, če ne drugega... Ne vem, tisto sem pa res jaz, tudi telo je del mene, ja, samo spreminjanje telesa s staranjem veliko lažje sprejmem kot manjšanje umskih sposobnosti. Pa vsake 10 let približno je treba to operacijo ponavljat, če si jih povečaš in jaz nekak računam še kar nekaj časa živet... tako da... ne, ne bi šla, tudi ko dokončno neham dojit. Mogoče bom kdaj razmišljala drugače, če mi bodo šle prsi na jetra (oz. ni glih najboljši izraz, na rebra mogoče:D), ampak zaenkrat ne bi šla. Če danar ne bi bil ovira, bi imela veliko preveč drugih načrtov, kaj naredit z njim, pa do operacije mislim da ne bi nikoli prišla:D.
|
|
|
|