Brcike (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Tina76 -> Brcike (18.9.2005 14:31:26)

Lep nedeljski pozdrav!

Včeraj sem prvič začutila svojega brcača. Ko sem stala na blagajni in čakala da plačam me je brcnilo. Enkrat, dvakrat in še enkrat. Bila sem mega navdušena. Kljub strahu, da morda ne bom vedela kdaj so brcike ali pa je morda kaj druga sem bila prepričana ker je bilo edinstveno.

Sedaj pa čakam še na kakšno brco pa nič....
A sem se zmotila? Ampak bilo je tako nepopisno lepo in takoj sem vedela da je to to .... sedaj pa me dajejo dvomi kaj pa če sem se zmotila.

Kdaj lahko pričakujem naslednjo brciko?


LP

Tina




arielca -> Brcike (18.9.2005 15:02:19)

Super!!!! To je res neponovljiv občutek, kajne? Moj mali razgrajač je bil na začetku najbolj aktiven zvečer, ko sem se umirila.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.9.2005 15:17:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




marty5 -> Brcike (19.9.2005 8:29:05)

Čestitke!

Pri meni pa še nič .Že več večerov se poskušam umirit in osredotočit na dogajanje v trebuhu. Včasih se mi zdi, da zaznam kakšno valovanje, ampak sem malo v dvomih, če je to to ali se mi le zdi ....Upam, da jih bom prepoznala, ko končno bodo.

Sem pa tako neučakana




simonas -> Brcike (19.9.2005 8:36:21)

Marty5 v 17 tednu redko katera nosečka že čuti brcike. Je pa res, da lahko tisto valovanje pomeni premike . Nič skrbet. Ko bodo brcike boš vedela da je to to... zagotovo!

Jaz sem imela enake dvome - kaj pa če to ni to in sem čakala naslednjo brco, da se prepričam, če to res ni prebava ali kaj podobnega (pa ko ne moreš zgrešit, ker se brca čisto drugače občuti).

Zdaj pa nisem čisto nič več v dvomih, ker že prav pošteno brca in tudi čutim kako se obrača .




Stran: [1]