Brezplačni vzorci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


Anonimen -> Brezplačni vzorci (13.7.2014 20:09:29)

Kako naj začnem kar hočem povedat ...
Ker ma moje dete občutljivo kožo in ker imam rada brezplačne stvari (logično), sem se odločla it v lov za brezplačnimi vzorčki in ugotovila da imajo vse države okol nas možnost dobit vzorce 100 in ene različne kreme, šampona, še spodnjega perila, pri nas pa skoraj nič. Malo jezna, malo razočarana in predvsem zmedena em, ker smo mi isto potrošniki, kot ostali pa vendar nimamo te možnosti.

Zdej pa glavno kar me zanima ... ali veste kje se dobi kakšen vzorček kremic itd za otroke (ne branim se niti kakšne strani za mamice) [sm=smiley36.gif]

Hvala




josephine27 -> RE: Brezplačni vzorci (13.7.2014 20:36:30)

Ker ravno omenjaš kremice. Jaz sem za otroka dobila kar nekaj vzorčkov v lekarni. Moj najmlajši ima zelo občutljivo kožo in smo preizkusili kar nekaj krem preden smo našli tako, ki nam odgovarja. In na srečo so me večkrat v lekarni kar založili z vzorci tako, da mi ni bilo treba vseh teh krem dejansko kupiti, ker niso ravno poceni in če ti potem še ne odgovarja je res škoda denarja. Aja, pa tudi zame se je vedno našel kakšen vzorček. Sicer pa tudi jaz nisem zaseldila, da bi kje na veliko delili vzorce razen, če sem kje naletela na kakšno promocijo.




Anonimen -> RE: Brezplačni vzorci (13.7.2014 21:26:19)

jah lekarne so pa tko ... ene talajo na veliko, ene pa samo sorodnikom.
Kjer sem prej živela sem dobila veliko testerjev, tu kjer sem zdaj pa zelo zelo redko.




ursiiika -> RE: Brezplačni vzorci (15.7.2014 12:20:23)

Meni so jih prijazno poslali pri Naturi Siberici, ki ima sedaj tudi v Sloveniji otroško linijo Little Siberica. To je povsem naravna in organska kozmetika narejena iz zelišč iz neokrnjene Siberije, pa še zelo ugodna je.

Piši jim na FB (https://www.facebook.com/NaturaSibericaSLO), meni so z veseljem pomagali.

Se strinjam, težko je kupiti celo embalažo, če ne veš kako bo otroček reagiral.




Anonimen -> RE: Brezplačni vzorci (18.7.2014 15:35:36)

hvala




Stran: [1]