3hearts -> RE: Aprilčice 2015 (24.9.2014 13:37:21)
|
Živjo! Da se vam malce nazaj javim... Post ne bo ravno vesele narave, ampak ga ne pišem zato, da vas zamorim, ampak da boste še bolj vesele, da nosite pod srcem zdrave sončke :) Na žalost sem se jaz (že nekaj časa nazaj) preselila na forum Zanositev, saj je prišlo do ss... Najprej rjav izcedek, po parih dneh pa je prešel v kri. 3 dni zmerne krvavitve, po tem pa sem šla do g in je potrdila splav. Na srečo je rekla, da se je vse lepo samo spucalo, in da lahko kar začnemo na novo :p Plod je po moje nehal rasti nekje v 5., najkasneje v 6. tednu, saj je bilo zelo malo krvi in tkiva. Srček mu očitno nikoli ni začel biti (v 8. tednu glede na zadnjo m sem bila pri g in ni bilo videti srčka, pa tudi precej majhen zarodek je bil). Prva nosečnost je uspela v prvo, a žal nisem uspela tudi donositi v prvo... Zdaj pa upam, da bom imela tudi tokrat srečo pri zanositvi :) Vsem želim veliko sreče, da vam na nuhalni potrdijo da nosite popolnoma zdrave sončke in da vaša nosečnost poteka s čim manj zapleti. Ss sem prebolela, sožalje ni potrebno - bi bila pa vesela kakšne stisnjene pesti, da uspe čim prej in se hitro preselim nazaj na forum Nosečnost :)
|
|
|
|