Lucka9 -> RE: Aprilčice 2015 (31.10.2014 8:57:38)
|
En sončen ampak hladen pozdrav :D... Za menoj je drugi pregled... Vse je bilo ok :). Sva se pa z mojo G pošteno nasmejali, ker pikapoka ni želela premaknit nogic, da bi videli kaj bo[sm=zz_cloud9.png]. Je pa živahen :D[sm=zz_dance.gif]. Rekla, da je tudi z menoj v se vredu, samo v 28. tednu dobim enekcijo ker sem Rh- ... Je še katera tukaj Rh-? Katera morda ve kako izgleda to ko dobiš neko inekcijo, boli[sm=zz_help.gif]..?? Po nakupih se še nisva z mojim dragim nič odpravila, samo je tudi res, da so se sorodniki ponudili, da nama kupijo tisto kar potrebujeva, da ne bodo kupovali kar nekaj brez veze... Tako ,da sedaj veva samo, da od enih dobiva posteljico :D. [sm=darilo.gif] Aja pa plenice sva že naročila, ker sva se odoločila, da bova imela pralne, in ima Racman sedaj akcijo z organskim bombažem in sva naročila dva paketa + dvoje S prekrivne hlačke Racman... tako ,da to je edino kar bova že imela... Ostalo pride kasneje... Imava še čas [sm=smiley36.gif] Ste že kaj razmišljale o plenicah, vozičkih (rabljeno, novo)....?
|
|
|
|