RE: Aprilčice 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Tara9 -> RE: Aprilčice 2015 (7.2.2015 11:06:09)

Ojla aprilčice, ja kje ste vse, a bo naša tema sploh še kaj zaživela. Vas pogrešam [sm=smiley13.gif].

Topmommy poglej na spletno trgovinico e-baby, jaz sem tam naročala pisane tetra pleničke, imajo tudi previjalne torbe, meni zgledajo luštne, ne vem pa kakšne so v živo.

Tudi jaz bom februarja nabavila kozmetiko, je v planu v kratkem, potem pa tudi že počasi torbo za porodnišnico. Sem rada v naprej pripravljena in raje na izi čakam [sm=smiley36.gif].

Kako ste drugače? Spite dobro? Jaz bolj slabo, se vse težje obračam iz boka na bok.

Midva sva ta teden odkljukala šolo za staršte, je bilo ful luštno, neko divjo predavateljico smo imeli, tako da sem res uživela in veliko koristnega izvedela. Zdaj pa čakam na UZ, ki ga imam 17., da vidim, če je tudi moja punči na glavici al še vedno po ritki skače [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Lep vikend vam želim




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (7.2.2015 12:22:21)

Tara9: mogoče sem mal preveč zahtevna glede izgleda torbe:)jaz si tudi rada pripravim prej.
Mi2 mava naslednji teden šolo za starše-sm kr radovedna kako bo.
Moje spanje?Nenehni obiski wc-ja-to sem se navadila,hodim že na pamet na wc:)moti me zgaga(tudi ponoči in zjutraj!) in seveda težava valjanja iz enega boka na drugega:)))
A mogoče katera ve kje se splača bol kupovat vložke,krpice,gazice...DM ali Mueller?
lp




Tara9 -> RE: Aprilčice 2015 (7.2.2015 13:36:12)

Topmommy sej prav, kar bodi zahtevna, edino pravilno [sm=smiley36.gif], vsaka ima svoje muhe, sej bi bilo drugače dolgočasno, če bi bilo vsem enako všeč. Upam, da najdeš torbo po svojem okusu. Si pa mene spodbudila, da sem si jo naročila, ko je bilo ravno govora o torbah, bomo videli kakšna bo v živo [sm=smiley1.gif].

Moje lulanje je pa še kar ok, mogoče grem 1x na wc, drugače pa sfolgam noč za enkrat. Najtežji del noči je obračanje, ful me vezi in kosti bolijo, tako da mi tista blazina fulll pomaga, je ena boljših investicij v nosečnosti [sm=smiley36.gif].




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (7.2.2015 18:19:11)


Jaz mam tudi blazino, sicer za dojenje,ampak jo uporabljam že celo nosečnost.Si ne predstavlam kako bi brez nje:)

Javi kakšna bo torba-se priporočam za kakšno fotko;)

Mogoče katera ve, kje se bol splača vložke, blazinice itd kupit-dm ali mueller?
Lp




dinax -> RE: Aprilčice 2015 (7.2.2015 22:04:07)

Živjo!

Moj otroček je bil pri 28. tednih še na ritki, potem pa sem čez dober teden imela ponovno UZ zaradi krčev, je bila pa na glavi. Ampak možno, da se je spet obrnila, glede na brce. Saj menda je to še čisto normalno, sploh, ker je to moj drugi otrok, pa je še veliko prostora. Sem pa izvajala vaje (rit na blazino, pa na vseh štirih z ritjo gor, pa otroku sem prigovarjala naj se obrne. Mogoče je tudi to pomagalo :). Vsekakor si zelo želim, da počaka na orod z glavico dol.

Čist fajn previjalne torbe imajo v dm, jaz sem jo kupila pred cca 4 leti črno z belim motivom in je ful praktična. Meli pa so še vijolično, rjavo... Če nimajo vedno vseh barv, se verjetno da zmenit s prodajalko. Pa res so ugodne.

Vložke in krpice se splača kupiti v dm, če si včlanjen v babybonus (lahko že kot nosečka) imaš več kuponov popustov (vložki, mrežaste hlačke, toto izdelki...) Lahko pa za 150 točk koristiš tudi 15% popust na celoten nakup. S tem je 100% ceneje kot mueller.

Drugače sem pa že kar nestrpna, sploh ker moram veliko počivat, ker mi drugače zelo otrdeva trebuh.




April2015 -> RE: Aprilčice 2015 (8.2.2015 16:09:21)

Pozdravljene,
no sedaj pa se počasi začenja. A panika vas kaj grabi? Sem v 33. tednu, in mene odkrito že fejst. Čeprav imava že vse nabavljeno, in v glavi vse pripravljeno glede sobice, pa se mi zdi da bo zmanjkalo časa. Ta teden se lotiva postavitve, potem pa veselo na delo s soritranjem in pranjem [sm=bravo.gif] .. No saj po eni strani že komaj čakam, upam samo da se nebo zavleklo in da bo šlo vse po planih. Glede spanja: 2-3x hodim ponoči na WC in hvalabogu za blazino ki je moja najboljša prijateljica v teh časih. Ostalih problemov nimam. Moja bejba je zelo aktivna čez cel dan, ima pa 3-4 dolge "nastope" dnevno [sm=jezicek.gif] ..
Glede stvari me zanima od katerega proizvajalca boste ve uporabljale kozmetiko oziroma stvari za nego? Nevem toliko je tega in vsi obljubljajo oh in sploh, tako da me res zmede. Kaj pa glede posteljnine? Kje ste jo nabavile? Odejico in obrobe sem dobila, potrebujem pa rjuhe in prevleke.
Sama imam občutek da v kakšnem BabyCentru ni nevem kakšne ponudbe in sem res razočarana, nad ponudbo vsega. Nevem, pa nisem zahtevna, ampak se po spletu najde veliko več stvari in lepših.
Tara9 hvala za spletno stran, se grem zdaj poglobit v njo, na prvi pogled deluje po mojem okusu [sm=bravo.gif] Tudi sama iščem večjo torbo, saj ta ki je bila zraven vozička je taaako mala.
Upam da se bomo sedaj malo razživele in razpisale saj je meni to v veliko pomoč.
Lep dan še naprej




April2015 -> RE: Aprilčice 2015 (8.2.2015 16:35:30)

Še nekaj :) Kako ste se odločile glede vzmetnice v posteljici? Ste vzele iz pene ali z vzmetmi? Nama je trgovka rekla da ker otrok sedaj še nima teže, je boljše iz pene, saj se prilagodi otroku [sm=zmeden.gif]




Inčika2 -> RE: Aprilčice 2015 (9.2.2015 8:39:05)

April 2015 jaz sem tudi v 33t. Rok imam 5.4. in me tudi že mal grabi [sm=smiley1.gif]. Kupila sem več al manj vse kar sem rabila, ker imam veliko stvari že od prve in tudi zdaj naj bi bila punčka. Čakam še na previjalno mizo, potem pa se lotim prat in zlagat direkt v predale. Kar se previjalne torbe tiče jo tudi imam še od prve, ki je prišla zraven vozička, tako, da ti ne morem kaj dosti svetovat, Sem pa slišala, da so dm-ove ful praktične...

Kozmetika...trdo milo sem vzela kar mullerjevo, mandeljevo olje, alkohol v lekarni, pa kremo zdr. phasa in kremo za ritko tud v mullerju na njihove kupončke. ToTo izdelke (vatke, krpice tud v mullerju na kupončke...) hmmm še kaj rabimo od kozmetike? Mislim, da je to vse.

Vzemtnico imam tud še od prve in sem mnenja, ker so dojenčki še tako lahki ne potrebujejo ne vem kakšnega ležišča. Potem kasneje, ko grejo v večjo posteljo čez par let, potem bi pa jaz bolj gledala kakšno kvaliteto bom kupila... moje mnenje...


Aja moje počutje je še kar ok... ponoči grem 1x na wc ali pa še to ne.. zgaga me na srečo tud še ne daje, razen probleme mam s krčnimi žilami.. jah nekaj more bit a ne?

Lepo se mejte, pa upam, da bo ta tema kaj oživela [sm=smiley1.gif]




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (9.2.2015 8:58:56)

Mene pa zgaga res non stop muči, tako da je Donat moja najboljša prijateljica zadnje čase;)samo kaj ko potem še bolj na wc hodim;).
Nakup kozmetike, torbe, dudice in vseh preostalih potrebščin me čaka ta mesec, konec tega tedna pa tudi šola za starše-me prav zanima kako bo.
Zadnje dni je naša punčica prava telovadka-se mi zdi da je skozi celoten dan zelo aktivna:)
Imena imate že izbrana?Jih delite z domačimi ali ostajajo skrivnost?
lp




Tara9 -> RE: Aprilčice 2015 (9.2.2015 9:15:52)

Dobro jutro, nekaj se je pa le začelo dogajati tukaj, sem vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Tudi mene daje panika, očitno to nastopi, ko zakoračimo preko 30. tedna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ne razmišljam sicer o porodu, bolj me skrbi, da ne bom sfolgala vseh priprav, čeprav je večina zadev pripravljenih, pa vseeno kar neka rahla panika počasi. Ve že razmišljate o porodu, vas skrbi?

Nakup kozmetike tudi mene še čaka, je v planu ta mesec. Gledala sem že nekaj kremice in so mi všeč od Welede, bomo videli. Glede na to, da nimam preveč izkušenj, bom morala sproti ugotavljat kaj nama bo z dojenčico ustrezalo, za začetek pa mislim, da bom kupila kremo od omenjene Welede, mandljevo olje, alkohol, foziološko, vatko, krpice in vložke. Mislim, da je to za začetek vse?

Vzmetnico sva kupila od Vitapure, bomo videli kako se obnese.

April2015 tudi meni je spletna stran luštna na pogled. Sem naročila par zadevic, pa bomo videli kako izpadejo v živo.

Še delate, al ste že doma, na dopustih? Jaz imam pred sabo še 2 delovna tedna. NIč, grem počasi na delo veselo. Ostanite tako pridne glede tipkanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pisanmetulj -> RE: Aprilčice 2015 (9.2.2015 12:35:45)

O, kako lepo, da je postalo tukaj zelo živahno [sm=sloncek.gif].
Mene včasih tudi muči zgaga. Pomaga pa mi limonada. Njami [sm=zz_tongue.png]. Ponoči se tudi jaz težko obračam iz boka na bok, tista blazina za dojenje pa mi ni prav fajn, ker je prevelika in zato tudi nerodna za obračanje [sm=smiley13.gif].
Voziček je naročen. Čakamo, da ga dobimo. Previjalno torbo bom dobila zraven vozička tako da sem mislila, kar tisto uporabit. Ve niste dobile torbe pri vozičku ali se vam zdi premajhna ali govorite še o kakšni torbi, ki pride prav? [sm=zmeden.gif]

Vzmetnico nameravava kupiti od Vitapurja oz. Hiteksa kar v Intersparju, vendar takrat ko dobimo 25% popust na en izdelek. Upam, da se to da. Tara9 vi ste vzeli to z esenco kamilice?
Angelcare sva vzela v Prenatalu, ker je bil znižan na 100 evrov. Prav tako sem v Prenatalu kupila nekaj znižanih pajacev, banjico in znižan ležalnik z vibro in glasbo.

Misli me včasih že zanesejo k porodu, vendar me ne prestrašijo, ker se mi zdi, da če je samo tistih par urc bolečin, se mogoče da pretrpet. Ne vem pa, kako bom razmišljala tik pred porodom [sm=zz_oops.png].
Ime za punčko imava že izbrano, za fantka pa še izbirava. Imen ne deliva z ostalimi, ampak ostajajo najina skrivnost [sm=zz_cloud9.png].




pisanmetulj -> RE: Aprilčice 2015 (10.2.2015 10:11:44)

Pa še to. Tara9 Včeraj sva bila v šoli za starše in smo imeli zobozdravstveno preventivo. Gospa nam je rekla, da so za zobe dudice še najmanj škodljive od razvad (sesanje prsta, ustnic, dihanje skozi usta, sladke pijače, …) in nam je priporočala dudico Curaprox, ker je narejena po meri novorojenčka in ima tak tanek cucelj, da ga dojenček ne zariva v dlesen. [sm=duda.gif]




Tara9 -> RE: Aprilčice 2015 (10.2.2015 10:45:14)

Ooo pisanmetulj hvala za info. Si bom takoj naredila opomnik na svojem seznamčku glede dudice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], vsaka info prav pride. Če izveš še kaj koristnega na predavanjih, se priporočam, več glav več ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

In ja, vzmetnico sva vzela z esenco kamilice, upam, da nas bo dobro poslužila. Posteljnino sva naročila pa kar preko spleta, 100% bombaž in sem tudi zadovoljna. Bomo videli potem kako in kaj, zdaj se iskreno povedano učim okrog vsega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Topmommy previjalna torba je prispela, in meni osebno je všeč. Ne znam pa slikice pripopat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Pač navadna torba, ima par predalčkov, notri pa v kvadratek zloženo podlogo za previjanje. Malo večja je kot ta, ki sem jo dobila na vozičku, tako da nam bo prav prišla. Za začetek jo bom jaz vzela s sabo v porodnišnico, ker je ravno pravšnja za osnovne prčkarije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Kako čutite brcike, oziroma a vas sploh še brcajo ali se samo premetavajo? Jaz imam občutek, da mi trebuh na vse strani meče, sploh ne vem kaj tamala izvaja notri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Kot bi se z rito sem in tja prekucavala, prav smešno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Ninail -> RE: Aprilčice 2015 (10.2.2015 13:14:29)

Pozdravljene! Javlja se vam še ena aprilčica [sm=jezicek.gif] (sicer imam pdp konec aprila). Vidim da si super delite mnenja in izkušnje. Midva se sicer počasi pripravljava na prihod princeske ampak sva še daleč od cilja z vsemi potrebnimi zadevami za malčico. Sicer imava srečo da bova kar nekaj zadev dobila od prijateljev (posteljico, oblekice, gugalnik,...). Kupila sva do sedaj le voziček 3v1 (sicer rabljen dobro leto dni Maxi cosi Mura 3, potrebujemo bolj "terenca" zaradi terena kjer se bomo sprehajali skupaj z dvema psičkoma), vzmetnico za posteljico, posteljnino in nisem se uspela izogniti nakupovanju nekaj kosov punčkastih oblekic - vsi prijatelji imajo namreč fantke tako da so njihove oblekice bolj nevtralnih barv). Trenutno nameravam kupiti previjalno torbo. Nekako se mi najbolj dopade od BZ Babymoov (ni klasična, malo bolj elegantna in precej funkcionalna se mi zdi). Ima morda kakšna izkušnje z njo? Aja pa da ne pozabim tudi avto morava menjati (bo sedanji žal premajhen za vse skupaj)...Hehe [sm=smiley36.gif]
Sobice trenutno ne bova pripravljala, ker imava namen princesko imeti kakšno leto pri nama v spalnici (imava res ogromno in ne bo težav vanjo dati posteljice in previjalne mize, razmišljam pa da bi v njen kotiček na steno nalepila kakšne stenske nalepke ali črke z njenim imenom oz. kaj podobnega).
Zanima me ali ima morda katera težave z bolečimi sramnimi kostmi? Meni so se začele bolečine pred dobrim tednom dni. Sicer sem bila pri ginekologinji na pregledu in mi je dala par nasvetov kako vstajati, prepogibati da je čim manj bolečine.
Kar se tiče imena še ne veva, ima vsak nekaj predlogov a se žal ne strinjava oba z njimi tako, da bo potrbno najti takšnega ki bo obema všeč [sm=smiley13.gif]
Ker sem tukaj nova me zanima ali imate morda ustanovljeno kakšno FB skupinico oz.ste se morda dogovarjale za kakšno srečanje?






soncek87 -> RE: Aprilčice 2015 (17.2.2015 20:18:26)

olaa... :DD ja tut jz se priblizujem svojemu koncu, in da koncno spoznamo tega nasga princa.. ki mi ze kar nekaj tedno dela ze preglavice.. Namrec imam tako hude krce da vcasih nemorm niti par korakov narediti.. pa sem sla k G. na preventivo in lih takrta se je mali umiril in ni blo na ctg-ju vidno nobenih krcev.. je pa ze lep obrnen na glavico in ze zelo zelo nizko.. tako da vsi mi govorijo da nebom docakala roka.. 5.4. po eni strani upam da res ne ker mi to tiščanje in krci tako mucni da komaj ze vse to prenasam.. ker so vsaj meni te bolecine neznosne.. ampak kar mije blo najhujse je to da je g rekla da sem precej mehkuzna.. [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif]
me pa zanima ali tut vam otrdeva trebuh? meni namrec konstantno in to po cele dneve.. newem ce se sploh kaj umiri.. da ne govorim ko pridem in kratkega sprehoda.. ufff.. :) eni so rekli da je to kao ze prihod na porod. samo malo hitro se mi se zdi da bi ze zdj februarja se kaj hudega dogajalo.. newm.. sva se z [sm=duda.gif] zmenila da moram do marca počakat :DD
imate ze vse oprano pripravljeno?? heheh




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (17.2.2015 20:59:13)

Živjo!
Meni tudi otrdeva trebuh,ampak se malce umirim pa je ok.
Jaz imam vse male cotike že oprane in pripravljene. Ta teden finiširamo sobico da bo popolna za prihod naše princeske[sm=bravo.gif]
Gledala sem previjalne torbe iz dm-a in so prou ok-sploh ne vem kaj ljudje toliko zapravljajo za te zadeve [sm=zmeden.gif] Ta teden grem nakupit še kozmetiko, potem pa pripravim še potrebno za v porodnišnico,da se ati ne bo potem mučil ob izbiranju oblekic [sm=jezicek.gif]
Najina pupa je zelo dejavna skozi cel dan, brce so zelo močne in izrazite, vidne navzven, tako da se prav zabavam ob opazovanju[sm=smiley36.gif]. Me prav zanima če je že obrnjena...[sm=zmeden.gif]
Kako ste pa ve kaj aprilčice?




soncek87 -> RE: Aprilčice 2015 (18.2.2015 9:20:07)

hmm., men pa prau nč.. ze takoj zjutri k se zbudim jevse otrdelo okoli.. :S newm kaj naj bi to pommenilo...
joo sm pa dans zjutri sanjala da sm rodila.. pč sploh newm da sm sam otroka sm mela v rokah.. in ves folk okol ze vedu da mamo fantka.. :) ko bi le res tko blo da bi vse na hitr slo vn :DD
in lih učeraj je ena punca spet en mesec prej rodila seveda zravo puncko in jo ze dojila.. tko da lahko da me je tut to ze kja znerviralo.. :D sam nimam pa se nič pripravljeno.. kr odlasam.. oz tut zelo tezko kar koli delam..
s cim pa naj bi se tut sprozil porod?




April2015 -> RE: Aprilčice 2015 (18.2.2015 19:14:30)

Pozdravljene,
midva sva v polnem zagonu. Najina [sm=duda.gif] pa tudi, brce so vedno bolj izrazite in boleče, večino dneva imam otrdel trebuh. Do PDPja imam še mesec in pol, mene pa že zdaj vse tako boli da včasih komaj vstanem in hodim. Ampak to so lepote nosečnosti, ko bomo zagledali malo srčico bo vse pozabljeno [sm=smiley36.gif]
Vzmetnico sva vzela pri Vitapurju, so imeli čez vikend neko akcijo pa še DM popust sva vnovčila., tako da naju je vzmetnica, odejica in vzglavnik koštala 60 eur [sm=bravo.gif] Sedaj sva v fazi barvanja spalnice, saj bo kakšno leto pri nama. Nato postavimo posteljico, in počasi začnemo pripravljati stvari. Jooooj a se še katera ne more upret kupovanju cunjic? Jaz sem jih veliko dobila, ampak vseeno če grem kam kupim nekaj [sm=smiley36.gif] Upam res da se ginekolog ni zmotil, in da res dobimo punčko, saj so vse stvari ki jih kupujem roza. Od "velikih" stvari imava sedaj vse, edino ko se postavi posteljica in previjalna miza, še grem po stvari za nego in previjanje. Potem še poskrbim za mojo potovalko za v bolnico, in smo pripravljeni. Aja previjalno torbo sem vzela novo v DMu, mi je zelo všeč.
Ninail naj bi obstajala skupinica na FBju, žal pa nisem v njej. Saj res, od kje pa pretežno prihajate? Jaz sem med MB in MS :)
Mene tudi daje panika s tem predčasnim porodom, najbolj sedaj ker še ni nič postavljeno [sm=smiley13.gif] Upam da se v tem tednu vsaj postavi, nato pa počasi dalje. Ah ta panika [sm=smiley13.gif]




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (19.2.2015 10:13:22)

Živjo!
Ravno iz pregleda-je obrnjena na glavico-jupi[sm=bravo.gif]
Danes nas čaka nakupovanje manjkajočih(predvsem kozmetičnih)potrebščin.
Lep sončen dan vam želim***




pisanmetulj -> RE: Aprilčice 2015 (19.2.2015 10:33:35)

Bravo TOPmommy![sm=bravo.gif]

Tudi moj [sm=duda.gif] je zelo živahen, veliko brca, ponavadi pa ravno ob nepravem času [sm=smiley36.gif]. Zaenkrat sem v redu, včasih me malček le zgaga ponagaja. Kupovanju cunjic se tudi jaz ne morem upreti. Se bojim, da jih bo na koncu toliko, da vseh ne bomo uspeli niti obleči.

April2015 Se lahko 40% dm popust za vzmetnico vnovči tudi med akcijo in velja popust na akcijsko ceno? Ker na bonu piše, da popust velja na redne cene.

Mogoče kdo ve, kam je izginila MerilynB? Upam, da je vse ok.




Tara9 -> RE: Aprilčice 2015 (19.2.2015 10:49:43)

Ojla aprilčice, evo se še jaz pofočkam,

midva imava večino reči pripravljenih, sobica je zrihtana, posteljica je pripravljena, bo pri nama v spalnici, tako da sva bolj kot ne prištimana. Nakup kozmetike me še vedno čaka, nekaj sem sicer že kupila, ampak ostanek še marca nabavim in je to to. Potem se še spakiram in veselo čakam na akcijo.

Ninail jaz sem imela težave z bolečinami med nogami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ki so se zdaj umirile. Sicer me še vedno bolijo kosti in vezi, ampak ni take krize. Najhuje je ponoči, ko se umirim, potem je obračanje iz boka na bok boleče, drugače pa kar gre.

April2015 tudi jaz ne morem kar tako mimo cunjic, pa sva jih veliko dobila, ampak vsakič, ko vidim kaj lepega kupim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jaz sem psihično čisto pripravljena na napovedano punčko, tako da se tudi včasih zasekiram, da se niso slučajno zmotili. Sej važno, da je dete zdravo, ampak sem čisto v punčki, tako da bi me malo presenetilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Topmommy bravo za lego na glavici, moja punčika še vedno po ritki skače [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ginekologinja mi je neke vaje priporočala, tako da zdaj to delam in upam, da se obrne, bi zelo rada da se. Čez tri tedne imam kontrolo, da vidimo, če je še vedno trmasta.

Pozdravčki vsem




April2015 -> RE: Aprilčice 2015 (19.2.2015 15:59:26)

pisanmetulj ojoj, to pa nevem. Midva sva zasledila da imajo oni akcijo -25% na vse, in sva nato še uporabila promocijske kode. Gre pa se za http://www.vitapur.si/spalnica/za-otroka/otrosko-lezisce-camomiile-142-memory in http://www.vitapur.si/spalnica/za-otroka/otroska-odeja-in-vzglavnik-junior-bamboo. Plačala pa sva 61 EUR s poštnino.
Vidim da ostale nič ne pišete o paniki, oziroma o tem da vas bi bilo strah "prezgodnjega" poroda. Zgleda samo mene mučijo te misli, zraven vseh bolečin v kosteh seveda [sm=smiley36.gif] No midva bova za vsak slučaj malo pohitela, zato sva se odločila da do konca naslednjega tedna ko imam pregled (35. teden) vse pripraviva, tudi finese :)
Pozdrav iz sončne Murske Sobote :)




TOPmommy -> RE: Aprilčice 2015 (19.2.2015 19:43:06)

Tara9: nič se ne sekiraj, veliko se jih obrne šele v zadnjem tednu-res pa obstajajo neke vaje,imaš na internetu tudi opisano.kar mirno:)
Nekaj kozmetike sem nabavila, na zalogo ne bom kupovala-bom videla kaj bomo rabili.
Komaj že čakam da spoznam najino lepotičko:)





soncek87 -> RE: Aprilčice 2015 (20.2.2015 8:50:32)

prosim za pomoc..

se katero tako spika boli v spodnem delu trebuha vcasih tut v predelu jajcnikov? jaz se prav nemorm vec premikat.. odtrelost trebuha non stop... a g pravi da sem sam bolj obcutljiva...[sm=hudicek1.gif] sm ze pisala o tem sam ni bllo nobenega odgovora...




diillan -> RE: Aprilčice 2015 (20.2.2015 8:55:05)

Pozdravljene, kar neki časa nisem nič napisala, sedaj pa imam neki vprašanj. Daje me močna nespečnost, po 3-4x na noč vstajam, vmes pa kar naprej sanjam, zjutraj pa vstajam ob nenormalnih urah, tam od 5 naprej. Sedaj pa se mi je začelo pojavljanje mravljincev v rokah oz. dlaneh in bolečina sega do vseh prstov. Ali ima katera podobne težave? Kar se tiče pa urina, ima zelo neprijeten, močan vonj, da se preoblačim 2x na dan, pižamo vsak dan,...itd. In ta vonj ostane v cunjah tudi potem, ko so oprane. Imate tudi vi podobne težave? Drugače sem ok, naša pikica tako brca, da je pravi užitek to prenašati, oblekice se perejo in postavljajo na svoje mesto, ker vedno imam nekak v glavi, kaj pa,če me prehiti?





Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>