alergija na.. (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mini86 -> alergija na.. (5.8.2014 11:09:04)

ali je možno da bi recimo pri intoleranci na laktozo ali pri celiakiji oz katerikoli intoleranci bila prisotna samo driska..


hčerka ima že nekje okoli enega meseca drisko..do nedavnega, dokler ji nismo začeli dajat probiotikov je odvajala nekje od 1-5x na dan, tekoče, notri so koščki hrane, vedno je prišlo čez plenico..
super je razpoložena, ješča, lepo pije..skratka vse super duper samo tale driska..
no sedaj se je malo umirilo in ne pride več čez plenico, ima občasno tudi bolj komplaktno blato in odvaja nekje od 0-3x na dan kar je bilo tudi prej pred tem..

blato smo dali na testiranje pa je bilo vse negativno edino neke bakterije ki jih imamo vsi in so prisotne na koži in okoli danke, jih ima malo več kot običajno..

nima plinov, bolečin, ni neješča, nerazpoložena-pač nekateri izmed znakov pri alergijah, smo ta driska

se pa že nekaj časa-ne vem ali je to kaj povezano ponoči zbuja nekje okoli 1 ure in sicer ne joka ampak jamra, zastoka..potem to mine z občasnim spancem vmes nekje v pol ure in potem spi naprej normalno..
tudi če bi jo bolel trebušček je potem zanimivo da čez dan ni nobenih znakov bolečine in tudi nobenih plinov ne izpušča..


ima kdo kakšen nasvet




tashq -> RE: alergija na.. (5.8.2014 15:10:27)

sicer nisi napisala,koliko je stara,ampak ok...če je še dojenček(napisala si,da je v plenicah),ali je dojena?
moja mala(6 mesecev) tudi že od rojstva kaka nenormalno...je bilo tudi 10x na dan.zdaj se je počasi umirilo,da kaka "samo" 3x/dan.

drugače pa,če otrok dobro napreduje,primerno pridobiva na teži,ne verjamem,da ima kakršnokoli intoleranco.za dojene dojenčke je pa "normalno" da kakajo ali 10x na dan ali pa 1x na 10 dni(številke malo izmišljene,ker se viri razlikujejo,ampak tam nekje...). in seveda tekoče.šele ko začnejo jesti GH,kakec postane trši,kompaktnejši.




Maisha -> RE: alergija na.. (5.8.2014 19:25:31)


IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ali je možno da bi recimo pri intoleranci na laktozo ali pri celiakiji oz katerikoli intoleranci bila prisotna samo driska..



Ne vem na splošno, ampak v našem primeru ni nobenih drugih znakov, razen driske - potem posledično slabše pridobivanje na teži..sicer ima čez 14dni končno testiranje, vendar je opazna razlika odkar je na poiskusni dieti. Enako kot pri vas, se mi zbujamo večkrat na noč že leto in pol (sedaj je star 2) - samo to ni nujno to. Recimo naš, če poje smetano, mlečni riž ipd. bo driskal v roku 20min..to opazujem nekaj časa, sedaj sem pa končno dobila napotnico..
Najprej poizkusi z dieto, razlika je v parih dneh, potem pa naprej..




respect -> RE: alergija na.. (5.8.2014 20:27:02)

Vse je možno,saj le redkokateri človek ima vse simptome kajne .
Mi imamo vsi LI in driske nimamo,nikoli je niti nismo imeli




mini86 -> RE: alergija na.. (5.8.2014 21:21:00)

stara je 20 mesecev, in celo noč prespi od 8 meseca, tako da je to zbujanje novo..

od aprila pa do pred 14 dnevi ko smo dali testirat blato je pridobila 1,5kg, tako da tuki ni panike..

no danes je lepo kakala-velik kup[sm=smiley1.gif]pa je včeraj pojedla veliko sira..ker od dejansko mlečnih stvari je samo sir zeeelo rada..pa za vikend ko smo za zajtrk doma, tekoči jogurt
tko da za laktozo res močno dvomim




respect -> RE: alergija na.. (6.8.2014 23:13:23)

To še ne pomeni nič [sm=smiley36.gif]




Stran: [1]