DM ali MULLER (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


miška2010 -> DM ali MULLER (27.8.2014 8:31:26)

Zanima me vaše mnenje kje so boljši izdelki in kje so cenejši, ali v DMju ali v MULLERju (pleničke, mokri robčki, blazinice za dojenje, ipd).

Hvala




tincy23 -> RE: DM ali MULLER (27.8.2014 10:04:28)

Meni osebno so plenice v Mullerju cenovno in po kvaliteti boljše, vlažilni robčki ne toliko, ker so presuhi in meni niso odgovarjali. Drugače pa veliko več kupujem v Mullerju!




RH82 -> RE: DM ali MULLER (27.8.2014 22:18:17)

Meni je ljubši DM. O kakovosti njihovih izdelkov, ki si jih omenila, ne morem (še) govoriti iz prve roke, sem pa od sester izvedela, da sta bili obe zelo zadovoljni z DM plenicami in vlažilnimi robčki, zato bom tudii sama tam nakupila prve potrebščine za dojenčka. Cene pa mislim, da so na splošno primerljive, če gledaš nakup. Sem pa opazila, da so nekatere stvari cenejše v Mullerju (njihove dude do 0 mesecev dalje) glede na DM, nekatere pa dražje. Najlažje, da si sama pogledaš cene in se odločiš, kje kupiti. Meni se ne da hodit v dve trgovini po stvari, ki jih lahko kupim v eni. DM imam zraven službe in tudi blizu doma, zato si tam kupujem čaje in osnovne higienske pripomočke, pa sem z njim zelo zadovoljna. Večinoma kupujem njihovo znamko in mi odgovarja. Je pa res, da ne koristim veliko kozmetičnih izdelkov. Občasno pa še koristim njihov bon za 15% popust ob večjih nakupih in mi je ok.




Hope2 -> RE: DM ali MULLER (28.8.2014 6:15:44)

Pred leti je bila cena tam tam, sem se pa vseeno odlocila za muller. Plenice so bile neke iste kakovosti, ampak mullerjeve so bile tanjse in enako vpojne kot dm. Dm plenice pa debelejse in to me je odvrnilo, predvsem poleti. Ne vem tisti obcutek, da mu poleti natikam debelo plenico me je odvrnil.
Sem pa hvalabogu hitro odkrila hoferjeve plenice. Cenovno ugodnejse, lepse na pogled[sm=smiley36.gif], predvsem pa odlicna kvaliteta, mehke vpojne, nikoli nobenih problemov. Tudi robcki so mi bili zelo vsec.

Blazinice za dojenje- nekaj sem jih sprobala, ce me spomin ne vara so se najbolj obnesle aventove, najslabse tosama.

Ker je vsaka ritka drugacna, je zdajle brez veze razglabljat, kupi paket vsakega in bos videla, kaj je tebi in tvojemu otroku najbolj vsec.




Stran: [1]