prodam vso opremo za dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam



Sporočilo


aquamarin -> prodam vso opremo za dojenčka (23.9.2014 11:23:34)

Prodam avtosedež Maxi Cosi Cabriofix Walnut Brown, nekaramboliran, s podstavkom EasyFix za pritrditev na isofix sistem v avtu. Cena kompleta je: 165 EUR. Posamezno pa: lupinica 75 EUR, EasyFix: 90 EUR.

Prodam adapter za voziček mutsy namenjen avtosedežu Maxi Cosi Cabriofix. Cena 20 EUR.

Prodam avtosedež Roemer Safefix Plus z dodatno prevleko. Cena 150 EUR.

Prodam posteljico Lip Poljčane Božena 60*120, z jogijem (kokos), odejo (tkanina s hidrofilnim nanosom), nepremočljivo prevleko (2X), v ceno vključena tudi preobleka za posteljnino ter zaščita za glavico. Skupaj: 130 EUR.

Prodam otroško stajico Geuther Octo Parc v katero lahko namestite celoten zološki vrt -polno ljubkih igrač, modularne stolpe do neba, prav tako je dovolj prostora tudi za prve poskuse obračanja, stanja in hoje - in celo prvi otroški obisk. In če se želi Octo Parc izogniti sesalniku ali drugim stvarem, potem lahko stajico s pomočjo osmih kolesc odpeljete stran. S svojim mehko oblazinjenim dnom, ki ga lahko nastavite v 3 različne višine, je to osmerokotno otroško igrišče primerno kar za tri faze odraščanja vašega otroka. V ceno vključena tudi podloga. Cena skupaj 100 EUR. Cena posamezno: stajica 75 EUR, podloga 25 EUR.

Prodam otroško stajico Geuther Belami - 73 x 102 cm. Cena 50 EUR.




Stran: [1]