rr zanima me (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portaluSporočilo


malaMravljica -> rr zanima me (24.9.2014 8:51:14)

Ze nekaj case me zanima, pa nikoli nisem vprasala.

Ob vsaki nevsecnosti rrjevci razlagate kako se trudite za uporabnike, da bo forum prijazen do uporabnikov in bla bla bla. In me zanima, zakaj potem sami sabotirate svoj forum. Zakaj ne pustite, da zazivijo vsi podforumi. Oz zakaj imate rubrike, ki jim sami ne pustite zaziveti. recimo kaj je ze otrok in avto oz nekaj takega. Vem,da je bilo tam tudi ze par vprasanj, samo vi se vestno potrudite, da jo v roku enega tedna zbrisete, da tista tema lepo sameva.
Pa tam pri kuhajmno skupaj, fajn, da zbrisete vecino tem in pustite zadnjih par, saj itak ljudje sprasujejo kar tako, Tam bi tudi kdaj kaj pogledala za nazaj, pa ker ste vestno zbrisali me itak mine vse skupaj, ce pomislim na vas iskalnik.

Bi en razlozil zakaj je to tako. Pa ne v smislu naj vprasam googla, on ve vec kot vi. Saj to ze vem in tudi delam. Tudi ne tvezit v smislu, da to naredi sistem sam, ker sisitem se pac nastavi, da je uporaben. Zakaj torej?

Flavia_ -> RE: rr zanima me (24.9.2014 20:24:37)

Pozdravljeni!

Nobena tema ni bila nikoli izbrisana brez razloga (oglas, reklama, želja uporabnika, izbris uporabnika, ...). Vse teme ostajajo na portalu in so dostopne uporabnikom.

lp, flavia
Vijoličarka -> RE: rr zanima me (24.9.2014 20:35:52)

Mala mravljica, mogoče imaš pa nastavljeno tako, da vidiš samo teme zadnjih 90 dni? Levo zgoraj, nad gumbom 'nova tema' je mogoče nastaviti, da vidiš teme zadnjih 356 dni. Kje so pa starejše teme, pa sam Bog ve.

Strinjam pa se, da je iskalnik, v primerjavi s prejšnjim, totalno neuporaben.
mateyka -> RE: rr zanima me (24.9.2014 23:08:59)

omg, a to se tud nastavlja? kok stare teme vidiš - in še difolt majo na 90 dni? mislim, a je lahko še bolj totalno zakomplicirano? mogoče bi lahko izdali RR navodila v kaki pdf oblki, da se lahko bere na wc-ju; v kakem letu bi mogoče prišel čez vse možnosti..
Vijoličarka -> RE: rr zanima me (25.9.2014 0:05:54)

Zato se je pa treba pogovarjati.

Sama sem pravkar videla, da je možno v časovnem okviru nastaviti tudi 'vse teme', kar najbrž pomeni, da ni nikakršne časovne omejitve.
Se mi zdi, da sem to že nekoč vedela in vmes pozabila.

Mislim da RR ni edini forum, ki ima take nastavitve. Vsak ima svoje finte. Zato sem pa takoj pomislila na nastavitve. Ker sem že večkrat doživela, da so ljudje mislili, da je kaj izbrisano, pa se je treba samo malo potruditi, da prideš tja. Mene ne moti, vsaj malo možgančki delajo.


Skratka, stare teme smo našli ali pa jih vsaj znamo poiskati. [sm=smiley1.gif]

Iskalnik je pa še vedno beda.
mateyka -> RE: rr zanima me (25.9.2014 0:33:23)


IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Iskalnik je pa še vedno beda.


tell me about it. še zdaj ne razumem zakaj so uničli nekaj kar je tko super delal..
malaMravljica -> RE: rr zanima me (25.9.2014 8:58:27)

o moj bog, ce bi se rr sel en biznis bi blo z njim kot s slovenskim gospodarstvom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tam gor imam ze od vedno nastavljeno na vse teme. In sem zdejle poskusno dala na 365 dni in mi je pokazalo tocno na tem podforumu manj tem. Sem popravila nazaj na vse teme in sem sla se pogledat na podforum otrok in avto in mi sedaj prvic odkar uporabljam ta forum kaze tam teme. Prej je bilo vedno prazno oz vcasih se je kaksno vprasanje pojavilo in prej kot v roku enega meseca izginlo. Kaj drugi ste ze vedno tam na tistem podforumu videli vse teme? Me res zanima, ker jaz jih nisem se nikoli.
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.9.2014 9:49:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Vijoličarka -> RE: rr zanima me (25.9.2014 10:26:27)

Mala mravljica, tudi meni kdaj ni bilo jasno, zakaj na kakšnem podforumu kar ni nobene teme. Potem sem se pa kar na vsakem igrala s prikazom tem in so se pojavile. Nekako sem dobila občutek, da je treba včasih kar posamično, za vsak podforum nastavljati.

Težko rečem, ker zadnje čase kar naprej nosim mašino na popravilo in moral kar naprej nekaj na novo početi.

Kot že rečeno, mene najbolj moti iskalnik in pa pisanje teksta v IE, ko se ti ustvari neka neskončna vrstica.
malaMravljica -> RE: rr zanima me (25.9.2014 10:39:53)

Vijolicarka, se ti morem prav opravicit. prej sem vsa vzhicena, da zdej pa dela pozabila,da ti morem vsaj hvala rect, ker si mi napisala, da je treba nastavljati cas. Ne vem zakaj te ne vzamejo za rr moderatorja, uradna moderatorka ni prisla na idejo, da to omeni al pa se sama ne ve [sm=zmeden.gif] Alora, vijolica, hvala ti.
Ceprav imam zdej isto kot prej, ker sem spremenila sam za eno minutko, sam zdej ocitno dela. Kdo bi razumel.

O iskalniku pa niti ne bom izgubljala besed. RR team se zagotovo trudi, da bo v najkrajsem moznem casu popravljen in deloval v korist uporabnikov [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
LuLu -> RE: rr zanima me (25.9.2014 16:42:13)

aha.. 90, 365... ok, hvala
Vijoličarka -> RE: rr zanima me (25.9.2014 18:31:22)

Mala mravljica, mlenkost. Samo da zdaj vidiš vse teme in bo mogoče zato kaj malo več življenja tule.

LuLu, imaš tudi opcijo ''vse teme'', kar pomeni, da ni časovne omejitve.


Bolj izven teme. Se mi zdi, ko ni več takega navala, da je zdaj kar malo preveč vseh mogočih podforumov. Recimo, na kuharijo me je šele Mala mravljica spet spomnila.

Iskalnik je pa beda. To ponavljam zato, ker upanje umira zadnje. [sm=jezicek.gif]


P.S.
Jap. Pravkar sem se spomnila, da obstaja tudi Gradnja in sem malo tja skočila in podforum je bil nastavljen na 30 dni. Glede na to, da imam čvekarijo in par drugih nastavljeno na vse teme, iz tega sklepam, da si je treba vsak podforum poseben nastaviti, koliko tem vidiš. Mimogrede, če imaš nastavitev 30 dni, deluje katastrofalno prazno.

Vijoličarka -> RE: rr zanima me (25.9.2014 18:37:34)


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Iskalnik je pa še vedno beda.


tell me about it. še zdaj ne razumem zakaj so uničli nekaj kar je tko super delal..Škoditi ne more, če še malo razvijamo temo.

Res je, stari iskalnik je bil super. Meni je zelo pomagalo, ker si lahko iskal po uporabniku. Npr. spomnila sem se, da je ronja nekaj povedala in približno kdaj, ampak niti približno ne kje in po imenu si izbral najbolj verjetni naslov teme in voila, dobil si informacijo. Zdaj je pa taka beda, da se mi niti ne da več nič iskati. Kar je velika škoda, saj je RR velika zakladnica vseh mogočih informacij.
LuLu -> RE: rr zanima me (25.9.2014 19:28:47)


IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

LuLu, imaš tudi opcijo ''vse teme'', kar pomeni, da ni časovne omejitve.prej sem imela vse teme in niso bile, na primer Čvek... ko sem dala 365 pa se je pojavilo 5 strani, prej 1

saj ne, da bo moje RR življenje zdaj kaj bolj pestro [sm=smiley36.gif]
malaMravljica -> RE: rr zanima me (25.9.2014 22:21:20)

Jaz sem samo za eno minutko na tem podforumu prej dala na 365 dni in takoj nazaj na vse dni in se mi je na drugih podforumih prikazalo full tem. Ceprav nisem nic
spremenila. Ne stekam, ma ok, se je spremenilo. Prej pogledam in spet na drugem podforumu nobene teme. Pri meni to ocitno plese kakor si rr zazeli. Sedaj vsaj vem.
Da pa bo ta forum zazivel, tezka bo. In da bo iskalnik delal, ta bo se tezja.
Stran: [1]