Dunaj - vprasanja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Subitac -> Dunaj - vprasanja (2.10.2014 20:15:48)

Pozdravljeni!

Upam, da sem izbrala pravo rubriko [sm=zmeden.gif]

Z družino planiramo izlet na Dunaj. Ogledali bi si zoo, akvarij in verjetno še kakšno stvar. Zdaj pa z možem razmišljava, da v enem dnevu bi bilo to prenaporno za videti. Kaj mi priporočate, kje naj prespimo. Imamo sicer dokaj novo počitniško prikolico, mogoče je tudi ta varianta, da bi šli z njo, vendar nevem v kateri kamp se splača iti.... Uglavnem vsaka informacija je dobrodošla, tako o dunaju kot o načinu nočitve [sm=smiley1.gif]





RIJA* -> RE: Dunaj - vprasanja (3.10.2014 12:20:14)

hotel dobiš za 50 eur na noč, ti pa bi vlekla gor prikolico? za eno noč? eni ste pa res hecni v svojem šparanju......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sicer pa poglej ibis budget hotele




sazi -> RE: Dunaj - vprasanja (6.10.2014 12:35:57)

Mi smo spali v enem hotelu blizu ZOO-ja za cca 75 EUR z zajtrkom za 4 osebe. Na netu je ful ponudbe in veliko tudi zelo ugodne. Tudi apartmaji so super izbira (in ugodna).




*zvezdica zaspanka* -> RE: Dunaj - vprasanja (6.10.2014 23:05:28)

v centru Dunaja je super hostel - wombats city hostel. za sobo se zmeniš preko spleta, plačaš, ko prideš, zjutraj imaš super zajtrk. ne vem, kako bi sicer bilo tam prespati z družinico, verjetno tudi odvisno od starosti otrok, ampak za eno noč, se vsekakor splača - urejen, ugoden, zraven imaš podzemno.
še za info: na Dunaju sem bila 2011, s fantom sva avto parkirala v parkirni hiši Hütteldorf (okoli 3€ na dan), direkt pod parkirno hišo je podzemna, s katero zelo hitro in brez težav prideš do vseh glavnih točk v mestu. dvodnevna karta za odraslega je okoli 13€.




Stran: [1]