itaMara -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (10.2.2015 8:33:18)
|
Pozdravljene punce, moram reči, da vas že ene pol leta spremljam, od kar so naju seznanili z najinim stanjem, in navijam z vami, kot da bi bila sama že v tem...prav razveseli me, ko preberem vesele novičke o [sm=nosecka.gif] in mislim pozitivno še na vse, ki ste[sm=smiley13.gif]. Mogoče moje vprašanje ne sodi ravno v to temo, pa vendar. Vem, da ste nekatere že zelo izkušene, če lahko temu rečem tako, zato se sedaj tudi sama obračam na vas in sicer: Z mojim dragim sva pri dr. Rešu. Z mani naj bi bilo vse ok, moj pa je imel že 2x zelo slab spermiogram. Baje je ICSI najino edino upanje. Dali so nama čas za razmislek ali greva v postopek ali ne, saj sva po Uršulinih besedah še mlada (29/32). Zaradi moje službe in stresa, sva se odločila,m da še malce počakava...sedaj pa razmišljava, da bi vendarle šla po [sm=duda.gif]. Trenutno me najbolj zanima časovni potek pri dr.Rešu: kako sploh poteka, koliko časa se čaka...v bistvu koliko časa preteče od mojega klica k njim, pa do punkcije oz ET. Vem, da je vse odvisno od posameznice, vendar sem optimistična in računam na najboljši in najhitrejši izzid [sm=kuza.gif] [sm=smiley1.gif] Hvala vam...in gremo v boj s pozitivo...[sm=lev.gif]
|
|
|
|