Vijoličarka -> RE: Zanimivo.... (15.1.2015 22:46:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Širša, nemuslimanska javnost pa, ki o Islamu itak ne ve kaj dosti, pa ne prejme nobene spodbude, da bi se kaj poučila, ampak se zadovolji z prezirom in norčevanjem, brez da bi sploh vedela zakaj. In slednje je dober temelj za rasizem, nacionalizem in podobno. Zakaj bi se morala poučiti o tej veri? Potem bi se morala poučiti tudi o vseh ostalih. Recimo, da so moja vera marjetice..pa naj se vsi delajo norca iz mene in marjetic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Verujem v njih, voham jih, in sem srečna. Ampak, zakaj bi se moral nekdo poučiti o moji veri v marjetice? Zakaj bi se morala poučiti o tej veri? Potem bi se morala poučiti tudi o vseh ostalih. Recimo, da so moja vera marjetice..pa naj se vsi delajo norca iz mene in marjetic . Verujem v njih, voham jih, in sem srečna. Ampak, zakaj bi se moral nekdo poučiti o moji veri v marjetice? Tistega 11. septembra, ko sta padla dvojčka, je skupina Američanov tako besna, da je enostavno morala nekaj storiti, se maščevati. Na neki benciski črpali so našli enega, ki je izgledal primeren in ga ubili. O incindentu se ni veliko poročalo, zdi se mi, da poročilo 'ušlo'. Ubiti je bil Shik (to so tisti, ki si glave ovijajo s turbani, ponavadi črnimi). Pa recimo, da ti častiš svoje marjetice, lokalni časopis objavlja tvoje karikature, prebivalstvo te zasmehuje. Potem pa častilci tulipanov napadejo mestno hišo in ubijejo župana in tajnco. Lokalno prebivalstvo je besno in mora nekaj storiti, se maščevati. Vedo, da ti častiš neke blesave rože, v bistvu je že dovolj, da si drugačna. Pridrvijo na tvoj vrt, poteptajo tvoje marjetice in ti prerežejo vrat.
|
|
|
|