Upajte z mano! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Daise -> Upajte z mano! (27.4.2015 9:46:51)

Men se rola, v glavi vrti se...

Joj, sploh ne vem kje naj zacnem. Mogoce s tem, da vas ne sprasujem "ali sem noseca" ker je to bolj stvar jasnovidke, zanimajo me vas izkusnje. Sem 10. dan po ovulaciji (DPO), stvar sr je razvijala takole...

1. DPO - zive sanje
2. DPO - nenormalno zive sanje (ko sem se zbudila sem zacela prav histericno jokat, to se mi se ni zgodilo)
3. DPO - popoldne spala 2 uri
4. DPO - popoldne spala 4 ure (popoldne nikoli ne spim, ker vedno dobim drisko ??)
6. DPO - krci v L delu spodnjega dela trebuha (ta dan sem zacela povezovati te cudne znake in ugotovila, da lahko kazejo na nosecnost - ni nacrtovano, ampak zdaj se vsi upamo da je to to!)
7. DPO - popoldne slabost, brez apetita, zaspana, spat krci v L predelu)
8. DPO - slabost, obcutek polnosti v predelu maternice, 3 krat jokala brez posebnega razloga.
9. DPO - slabost, rahli krci zvecer, bolece dojke, obcutek napihnjenosti. - to je bilo vceraj, ker se mi je res ze mesalo, sem sla zvecer v dezurno lekarno po teste. Rezultat - NEG (Pred tem sem v roku 1 ure spila liter vode ker mi je bilo slabo)

Danes, na 10 DPO, sem takoj ko sem vstala ponovila test. Na prvi pogled samo ena crtica. Kot kup nesrece sedim na kavcu in ponovno zacnem buljii v test. Ce RES dobro od blizu pogledam - zelo zelo bledo vidim drugo crtico. Ko nekaj casa strmim vanjo, mi "izgine". Tako bledo, da je velika moznost da si vse skupaj le predstavljam.

Kaksne so vase izkusnje? Koliko stane samoplacniski pregled krvi? Je ta bolj zanesljiv? Delala sem s testi Baby Check, ker naj bi bili bolj obcutljivi (25 nekih cudnih merskih enot, medtem ko jih ima ClearBlue 50 - povedala farmacevtka.

Hvala vam za kakrsnekoli odgovore!




Anonimen -> RE: Upajte z mano! (27.4.2015 12:19:37)

Točki 1 in 2: shit happens.

Točke 3-7: trebušna gripa.

Točki 8 in 9: pms ali nosečnost.

Za znake je še čas, ne lulej manično na teste, počakaj izostanek (vsaj 14 dni po O) in naredi CB digital. Ne želi si bledih črtic na testih z večjo občutljivostjo...

Pa srečno [sm=bravo.gif]




bskrle -> RE: Upajte z mano! (27.4.2015 14:00:33)

Joj, počakaj še malo.
Bodi optimistična[sm=rozacrtici.gif]




m_dzaba -> RE: Upajte z mano! (27.4.2015 18:50:58)

Preveč se sekiraš. Bolje je biti umirjen, ker stres nikoli ni dober. Zelo negativno vpliva na telo. Jaz sem prejšnjič imela podobne težave kot ti. Očitno so bile tablete krive in injekcija. Seveda sem čez čas dobila fajn bolečo menstruacijo, na žalost.




Stran: [1]