|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenček - postavljanje na noge
8.5.2015 15:00:52   
Bluegirl
Ojla,

malo me zanima, kdaj so se vaši otročki začeli dvigovat, postavljat na noge? Moj pri 10ih mesecih še nima nič interesa. Na kolena se še dvigne, več pa ne.

Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenček - postavljanje na noge
10.5.2015 21:14:20   
neznanka89
Hei. Moj soncek je bil do 7 meseca v zaostanku v razvoju. Ni plazil, ne sedel, redko se je obrnil...Sem vedno poslusala na posvetovalnici. Potem se je pa pri 8 mesecih kar naenkrat postavil na vse stiri in se isti dan zacel kobacati. Cez en teden je pa se zacel postavljati na nogice in istocasno se je prvic usedel. Sedaj pri 11 kobaca s polno hitrostjo in hodi ob opori. Kot si videla, se lahko spremeni to cez noc. Kar naenkrat bo ugotovil, da ima nogice in potem ga vec nic ne ustaviuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenček - postavljanje na noge
11.5.2015 13:15:23   
jaz_sem_jaz
Hči je hodila ob opori od 7 meseca starosti, shodila pa je samostojno šele pri 13 mesecih. Vsak otrok je edinstven. Če te pa kaj skrbi, pa najboljše, da povprašaš izbranega pediatra.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?