Nija2014 -> RE: II pričakujemo julija 2015 (22.7.2015 14:09:48)
|
Sem mamica, kateri je [sm=modricrtici.gif]prvič uspelo in sedaj imamo izredno pridnega [sm=duda.gif] ker sem malo brala vaše poste, sem želela dati nasvet vsem, ki se trudijo in še niso dočakale[sm=rozacrtici.gif].[sm=modricrtici.gif]. Pa če s tem pomagam le eni, da končno ugleda [sm=modricrtici.gif] ali[sm=rozacrtici.gif], pol je vredno. Trudila sva se več kot pol leta in ni in ni ratalo. Zato dobro vem kako je, ko znova zagledaš [sm=hudicek1.gif]. Pa sem pomislila, pa da kupim ovulacijske teste in poskusimo to varianto. Z uporabo oovulacijskih testov ugotovim, da imam ovulacijo teden dni kasneje kot sem miuslila. Se pravi, sva marsikatero ovulacijo ven spustila. In glej ga, po tem naslednji mesec[sm=modricrtici.gif]. Znaki so bii, smrdeli so mi cigareti in malo so me bolele prsi. To je bilo vse in kasneje pozitiven test. vendar po 3 dneh žal SS [sm=smiley19.gif]. Seveda žalost, ampak v vsaki stvari je potrebno najti nekaj dobrega. Se pravi, zanosim pa le lahko, sem mislila, ne rabiva na preiskave in enkrat spet bo [sm=modricrtici.gif] ali[sm=rozacrtici.gif]. Tako da tudi ob takih trenutkih čimbolj pozitivno čeprav vem, da je težko. Ginkekologinja predlaga 3 mesece premora, vendar midva pnovno takoj v akcijo, z mislijo, takoj pa ne bo uspelo. Uporabim ovulacijske teste in čez mesec dni, ko sem najmanj pričakovala se me loteva nenormalna utrujenost in zaspanost. Sploh nisem pomislila na [sm=duda.gif], sem imela dela ogromno, že službeno potovala in nič razmišljala. Potem pa spoznanje, čakaj, [sm=hudicek1.gif] bi morala imet, zamuja že več kot teden dni.. In glej ga testek, spet ][sm=nosecka.gif]... Tako da na kratko: spremljajte ovulacijo da je ne zgrešite kot sem jo jaz, [sm=sloncek.gif] na 3-4 dni, da je kvaliteta dobra in čimbolj pozitivno pa enkrat bo [sm=modricrtici.gif] ali[sm=rozacrtici.gif]. Glede ovulacijski testov. Kupite na spletu čimcenejše, ker se jih dost porabi. Test npsečnosti pa delajte najprej 14-15 dni po ovulaciji, prej je brezveze in ste samo zmedene. Jaz osebno uporabim clear blue digital, ker tam ne gledam tistih črtic če so ali niso in je res brezdvomno. tudi cenejše sem probala, pa so tudi že dajali napačne rezultate. Zato pa delam test 16 dni po ovulaciji, sedaj ni problema ko veš kdaj jo imaš in če takrat ni menstruacije je itak že 80% da je [sm=nosecka.gif], ker ovulacija vedni nastopi 13-17 dni po ovulaciji. Zato tistih 8 eur za digitalni test ponavadi ni stran vržen denar. Pa čimprejšnje[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|