Pomoč pri raziskavi o družinski klimi in vedenju otrok (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


adamick -> Pomoč pri raziskavi o družinski klimi in vedenju otrok (13.7.2015 15:55:59)

Dragi starši! :)

Moje ime je Katja Adamič in sem študentka magistrskega programa Zakonske in družinske študije na Teološki fakulteti, Univerze v Ljubljani. Trenutno v sklopu študija delam magistrsko nalogo, pri čemer raziskujem značilnosti družinskega okolja in vedenja otrok starih od 3 do 18 let. VSE STARŠE OTROK STARIH OD 3 DO 18 let bi torej lepo prosila za izpolnitev vprašalnika, ki je del moje magistrske naloge. Vprašalnik je malo daljši, vendar vam bom zelo hvaležna, če si boste vzeli čas za izpolnitev, saj bodo pridobljeni podatki zame izredno dragoceni, zato vas prosim, da odgovarjate iskreno.

Vprašalnik je anonimen.

Najlepša hvala in lep dan! :)

Tule je povezava do vprašalnika:
http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/689




Masha_M -> RE: Pomoč pri raziskavi o družinski klimi in vedenju otrok (14.7.2015 13:40:13)

Ankete ne morem rešiti, ker se zataknem že na drugi strani, saj zame pač ni ustreznih opcij. Sprašujete o odnosih med odraslimi v družini, a sem v naši družini samo jaz odrasla. Če delaš magisterij, bi bilo fino, če bi v razvoj merskega inštrumenta vložila vsaj malo več časa. :(




adamick -> RE: Pomoč pri raziskavi o družinski klimi in vedenju otrok (14.7.2015 13:50:39)

V psihologiji se uporabljajo že standardizirani merski instrumenti, ki so statistično že preverjeni tako, da vprašalnika nisem sestavljala sama.
Za situacijo se vam opravičujem, bi pač odgovorili situaciji primerno. Se vam pa zahvaljujem za vaše opozorilo, ki je lahko predlog avtorjem vprašalnika za izboljšavo. Hvala in lep pozdrav.




Masha_M -> RE: Pomoč pri raziskavi o družinski klimi in vedenju otrok (14.7.2015 14:02:42)

Odgovora primernega moji situaciji NI. Nevtralen sredinski odgovor ni ustrezen, zame pride v poštev samo in edino "ne ustreza", "ne morem odgovoriti" ali "brez odgovora". Vse ostalo potem zgenerira neuporabne rezultate, kar vam lahko potrdim tudi iz 10-letne prakse z anketiranjem.




Stran: [1]