MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 9:26:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 MauMaw jaz sem z ločevalno shujšala 10kil .. ampak ne namerno .. pač sm jedla po navodilih, razen vodni dan...sem ga tud jaz zamenjala za sadnega ... pa začela sem laufat ... na konc pa k sm opazila, da grejo kile dol mi pa ni blo preveč všeč .. še dons k gledam slike iz tistga časa .... ni lepo, res k dve prekle sm mela noge, da o obrazu ne govorim ... pa velka sm 176cm, zdj mam pa 62kil ... takrat sm jih imela pa nekje 57kil, kar je blo res prou GRDO, sam nism niti opazila dokler se nism zavedala, da so mi vse stvari prevelike [sm=zmeden.gif] ampak prebava je bla pa super ... pol sm se pa tko lotila, da sem začela normalno jesti, samo nism preveč stvari skupej mešala ( sem npr samo OH pa beljakovine .. nč druzga zravn ... in se tega lepo držim in je to to [sm=jezicek.gif] Sej meni bi šlo še več dol če nebi prekinila diete, ker sem pol zanosila in sem spremenila da sem vsak dan jedla vse tipe, zaradi otročka, sicer počasi ampak ja. Pol pa me je tako vse sesulo, N se ni izšla pa vse skupaj.... No in so kile prišle nazaj... No jaz sem 177cm in sem običajno imela okol 70-75 kg ker imam zelo močne kosti in pa zelo sem široka v bokih pa se teža razdeli. No potem pa sem gor dobila pa šla prvič na dieto, pol pa spet dobila hormoni in vse skupaj pa spet zanosila tako da bom pol hujšala ko mali pride iz trebuščka [sm=smiley1.gif] Moj pa itak komaj čaka da bi šla spet na ločevalno ker se je tut on mal zredil spet. Ampak bo moral počakati do drugega leta. Aja pa meni teža full niha, ne samo znotraj dneva ko je razlike do 2kg, ampak tudi dnevno. En dan lahko imam 3kg več drug dan 3kg manj....
|
|
|
|