tajazmaja -> RE: MAJčice 2016 (23.10.2015 23:38:27)
|
Pozdravljene, majčice 2016 Sedaj, ko so stvari tudi v službi že bolj ali manj znane (no, vsaj odgovornim - ostali izvejo v petek, preden grem na bolniško), se vam pridružujem še jaz. PDP imamo predvidoma 13.5., sedaj pa že nestrpno čakamo na nuhalno naslednji petek, 30.10. Tudi moj gre zraven in komaj čakava, da spet vidiva svojega škrata . Ti prvi meseci so res prav hecni. Sem ena od srečnic, ki jim je bruhanje prihranjeno, slabost pa samo v primeru, da ne jem pravočasno (kar je nekje na 2 uri :)). Je pa res, da sem precej utrujena - stopnice v zgornje nadstropje so včasih kot mali maraton ;), pa še viroza me je precej sesula. Trebuščka še ni zares, čeprav več ne morem spati na trebuhu in je spodnji del trebuha precej občutljiv na dotik (nobenega naslanjanja na kuhinjske elemente in podobno). Občasno pa čutim, da se tam notri nekaj dogaja - sem prebrala, da je to zaradi povečevanja maternice in raztegovanja vezi. Glede na to, da je trajalo skoraj 5 let (naslednje leto bova oba 40), da sva zanosila, sva zelo vesela in ponosna, da nama je uspelo na prvem IVF. In se neskončno veseliva novega člana. :)
|
|
|
|