Darilni paket za nosečke - september 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Darilni RingaRajini paketi za nosečkeSporočilo


Ajra RR -> Darilni paket za nosečke - september 2015 (5.9.2015 17:34:43)

Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih paketov za nosečke.

Klikni tukaj: http://goo.gl/5zud9Y in se poteguj za septembrski paket, ki sta je s praktičnim darilom napolnila Seneca Organica in Fidimed!


Seneca Organica podarja kremo proti strijam Linea mamma

Krema proti strijam je namenjena uporabi v času nosečnosti in tudi po porodu. Aktivni kompleks, ki dela kožo močnejšo in bolj elastično, je pridobljen izključno iz sestavin rastlinskega izvora. Kar 96 % sestavin je naravnega izvora. Narejena je posebej za preprečevanje ohlapnosti kože, ki sicer nastane kot poseldica poškodovanja kolagenskih in elastinskih vlaken, stimulacijo popravil tkiva, učvrščevanje kože in zmanjšanje strij.

Fidimed podarja Ribamed

Samo 27% nosečnic uživa dovolj omega 3 maščobnih kislin, glede na Evropska priporočila. Ribamed vsebuje 450 mg omega 3,visoko prečiščenega ribjega olja, brez strupenih primesi (težkih kovin,dioksana in pesticidov). Vsebuje tudi naravni vitamin E in ne povzroča
spahovanja.


Prijavi se tudi ti! Srečno! [sm=bravo.gif]
ducklife -> RE: Darilni paket za nosečke - september 2015 (15.1.2021 5:15:11)

Pretty good post. I just happened to see your blog and wanted to say that I really enjoy reading your blog posts. I hope you will post again soo
Wuxiaworld
Stran: [1]