|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnenja i...
30.9.2015 15:38:09   
speLeK
Izkušnje z Ljubljansko porodnišnico
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
1.10.2015 21:54:49   
Ringarajčka
Zelo slaba izkušnja leta 2011. Grobo britje, klistiranje, ves čas priklopljena na ctg, umetni popadki, porod na hrbtu, poškodbe presredka 3. stopnje.
V Ljubljani je osebje preobremenjeno in zame si niso vzeli časa (porod je trajal 2 uri). Razmišljam, da bi se osebju nekako morala upreti, ampak za to nisem imela moči.

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
7.10.2015 8:05:35   
bejba25
Jaz sem tam rodila 2008 in 2010 pa tudi 2016 bom šlauser posted image .Jaz sem imela čist ok izkušnje sploh prvič sem imela super babice Betko in Marinko ,sicer drugič je bla ena zelo smotana babca ampak je bilo pa hitro tako da sem ze pozabila nato da je bila tečna user posted image .Po moje je tudi od človeka odvisno koliko si občutljiv in koliko kompliciraš.Jaz na splošno sem bila zadovolna in ne razmisljam da bi sla kam drugam.

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.10.2015 9:07:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bejba25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
30.11.2015 12:01:57   
Ateya
Leta 2013 rodila v Ljubljani, z vsem sem bila zelo zadovoljna. In 2016 grem prav tako v Ljubljano, niti pomislim ne da bi šla kam drugam. Kar je ena omenila, da ti v Postojni vzamejo otroka, da si lahko spočiješ. Hvala lepa, niti za sekundo nisem pomislila, da bi jo dala stran. Tko, da jaz imam za porodnišnico Ljubljana same lepe izkušnje in spomine, od vratarja dalje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
1.1.2016 22:04:56   
metka6
Prvič rodila v Kranju, super, babica Eva, res odlična, drugič rodila v Ljubljani, kjer sem bila tudi zadovoljna. Imela sem odlično babico Vilmo, res tista, ki jo dobi je lahko srečna. Edino, kar mi ni bilo ok, je bilo to, da sem se načakala, glede na to da sem imela naročen porod. Pač tisti dan so imeli strašno gnečo in glede na to, da nisem imela popadkov sem se kar načakala priznam:)
Kasneje sem bila na oddelku B, kjer je bilo vse ok, sestre super prijazne, z izjemo glavne sestre, ki smo jo me v sobi poimenovale gestapo sestra, ki pa je bila nemogoča, neotesana in totalno nevljudna. Je pa res, da me 3 v sobi nismo bile tiho, pa smo ji tud kaj nazaj zabrusile, tako da se je mal umirila in precej hitro pobrala ven iz sobe.
Hrana v primerjavi s Kranjsko porodnišnico je pa obup. V kranju pred leti smo imeli na izbiro menije, vsak dan si si izbral kaj boš jedel, v Lj pa je bolj žalostno, je fajn, če ti od doma kaj prinesejo:)

Srečno vsem!

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
2.2.2018 10:35:59   
pikpiki
Jaz imam v Ljubljani super izkušnjo. v porodni sem bila kar nekaj časa, vse super, z babico sva se prav zabavali. sodelovala je tudi študentka babištva, tako je bilo kar pestro. tudi na samem oddelku je bilo super, nimam pripomb glede osebja. kar se pa tiče ostalega- mislim, da nam mora it jasno, da smo v porodnišnici in ne v hotelu (čeprav, kar se hrane tiče je v lj odlična). edina slaba stvar je bila cimra, ki verjetno ni vajena tuširanja ipd...:/

(odgovor članu metka6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnen...
29.5.2022 21:22:05   
Lelly28 RR
Rodila 2017 in 2020 v LJ, ne bi šla drugam. Veliko je odvisno od osebja, ampak to je itak povsod kamor greš. Sam porod in obravnava sta bila ok , morda me moti le to, ker preveč gledajo na težo dojenčkov pred odhodom domov in včasih kar malce posilijo adaptirano mleko, ker dojenje v 2 dneh pač ne steče še 100%. So bile pa na odelku super sestre in tudi v času kovida, so pokrbele, da si se ok počutil, kljub vsem dodatnim ukrepom, ki so veljali.

(odgovor članu pikpiki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?