2x sex (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


fani123 -> 2x sex (15.10.2015 8:18:19)

Mene pa zanima, ker nama s punco katera ne jemlje kontracepcijskih tabletk se včasih zalušta da bi sexala dvakrat v krajšem času. Pa me zanima koliko časa po prvem izlivu bi bilo pametno počakat oz. koliko najhitreje bi se lahko ponovno lotila zadeve? :)




ronja -> RE: 2x sex (20.10.2015 12:47:26)

Lahko takoj, če zamenjata kondom:). Daš polnega dol in novega gor in lahko uživata dalje, kolikor vama paše. Če pa hočeta na začetku bit brez kondoma, se moraš pa obvezno prej umit in toliko počakat, da ne gre več nič ven, ker ko bosta spet skup, bi se znalo spet kaj pojavit. Je pa to igranje z ognjem, rajši vzamita nov kondom, pa lahko takoj dalje;). Ta metoda dela starejšim parom včasih, vendar je to metoda z najeveč otroki, to moraš vedet. Ker spermiji v semenovodu pa čisto lepo preživijo in so lahko potem v tvoji predsemenski tekočini, ko sta spet skup.

Ne spravljat punce v položaj, da bi se morala odločat med splavom in otrokom, rajši vzami (nov) kondom in lahko v miru seksata dalje, preizkušeno in dobro dela. kondom od začetka do konca; ko končaš, vzameš nov kondom in lahko dalje dokler vama paše.




Stran: [1]