Krompirjeve Pocitnice (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


brigita23 -> Krompirjeve Pocitnice (18.10.2015 8:04:21)

Pozdravljeni

Ker sem v popolni dilemi kam za 3/4 dni peljati svoja dva nedobudneza se obracam na vas, na vase izkusnje. Kam v Sloveniji, da bo za njiju kar se da kar najbolj zabavno? Kje ste bili vi in kako ste bili zadovoljni? Za vse odgovore in predloge se vam ze v naprej zahvaljujem 😊




RIJA* -> RE: Krompirjeve Pocitnice (18.10.2015 9:44:18)

po moje kake terme Čatež...odvisno, koliko sta stara....moj pri 10 letih že rad potuje in mu ni več najbolj pomembno, da je neko igranje...ko pa je bil manjši, pa samo akcija [sm=smiley36.gif]




brigita23 -> RE: Krompirjeve Pocitnice (18.10.2015 10:08:55)

Ja sta se premala za potovanja, stara sta 6 in 3 leta. Čateške so tudi obcija, ampak verjetno bo full gužva. Bi pa sli nekam kjer so tudi kake animacije za otroke, sposoja koles, bazenu, ce ima kdo se kak predlog.😊




ronja -> RE: Krompirjeve Pocitnice (20.10.2015 9:56:58)

Odvisno sicer, kaj jima je všeč, ampak pri otrocih težko fališ s kakim gradom, se mi zdi. Mojidve nista na viteze in tako, pa jima je to vseeno zelo dogajalo:). To so sicer enodnevni izleti, lahko pa jih kombinirate s kakim kmečkim turizmom in greste še na kakšen planinski pohod, če ste bolj športni, recimo.

Ali pa kakšne terme, tam imajo navadno kup toboganov in podobnega in bi znalo bit otrokom všeč, pa še z vremenom nisi nič omejen, kar je fajn... Čatežke imajo neke vigvame ali nekaj podobnega, če sem si prav zapomnila, nad tem sta bila nečaka navdušena. Je pa res, da bi znala bit nepopisna gneča med počitnicami - ne vem, kako je, ker že zelooo dolgo nisem bila v toplicah - mislim da odkar sem bila tam na zdravljenju[sm=jezicek.gif].

Imajo pa te animacije skoraj v vseh hotelih (prej preveri), bazen tudi, tako da to verjetno ne bo tak problem. Nečaki s starši so zdaj bili mislim da v Rovinju in bili navdušeni, ker so imeli celo za hranjenje svojega animatorja in poseben predel za otroke, kamor starši niso smeli in tam so otrokom stregli natakarji, starši pa so lahok medtem v miru pojedli svoj obrok. Vsi navdušeni:). Gotovo imajo tudi v Sloveniji kje kaj podobnega.

Sicer 6 in 3 leta že kar gre tudi se kam odpeljat, se mi zdi. Je pa res, da je treba načrtovat več postankov, vsaj enega nekje, kjer imajo tudi igrišče, da se mali malo zdivjajo, da moraš imet tono hrane s seboj (vsaj pri naših kobilicah) in da se je fino it kake igrice, vsaj če nimaš dvdja v avtu ali kakorkoli se že reče uni reči, ki predvaja risanke kjerkoli.

Mi gremo pogledat Plitvička jezera, pa imamo tudi 3 letnika, 6 letnico in 8 letnico. Spomladi smo bili v Bratislavi in jim je bilo zelo všeč, čeprav ni bilo nič takega tam. Njim je bilo zakon to, da smo se ustavili na igriščih in da smo spali v hostlu:D. Otroci niso zahtevni (ali pa imava samo midva tako srečo:), še zdaj dostikrat omenijo, kako je bilo tam fajn in kdaj spet kam gremo. Pa smo si omislili najbolj đabičarsko varianto - z avtom tja in nazaj in spali smo v poceni, ampak presenetljivo čistem in luškanem hostlu (ok, od zunaj je malo razpadal - fasada - ampak od znotraj je bil prav kjut). Ni pa to izlet, da si oddahneš malo od otrok, ker si ti animator:D.




Stran: [1]