Darilni paket za novorojenčke - november 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Darilni RingaRajini paketi za novorojenčkeSporočilo


Ajra RR -> Darilni paket za novorojenčke - november 2015 (2.11.2015 13:37:52)

Na Ringaraji proslavljamo rojstvo - to čudovito prelomnico. Za 5 družinic, ki jih bodo v novembru osrečili sončki, smo tudi v novembru pripravili 5 darilnih paketkov in jih napolnili z uporabnimi stvarmi za mamico in dojenčka.

Klikni tukaj http://goo.gl/AOfbMs in se poteguj za svoj paket!


Novembrski paket vsebuje:

HiPP izdelke za novorojenčke
HiPP Instant kamilični čaj je okusen čaj, ki ne poškoduje otrokovih zobk. Narejen je po edinstveni recepturi, ki je prva tovrstna na svetu. Eno pakiranje lahko uporabite za približno 100 napitkov čaja. HiPP Instant kamilični čaj ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov.
HiPP gotova mlečna kašica – Otroška prva mlečna kašica je instant kašica z dodanim mlečnim pripravkom. Pripravljena je hitro, saj se jo zmeša le z vodo in zelo primerna za večerjo. Vsebuje vitamine, minerale in omega-3 in je brez dodanega sladkorja.

Poleg tega HiPP novorojenčkom podarja še HiPP žličko, zloženko, balon in škatlo za shranjevanje mleka.

Seneka Organica krema za mamice po porodu
Ta ultra lahka, fina in mehka tekstura pomirja in ustvarjena še posebej za obdobje po porodu, z namenom, da vrne čvrstost in napetost iz časov pred nosečnostjo. Pomaga koži ponovno pridobiti napetost ter jo povrne nazaj v prvotno obliko.

Lekobebo kremo, Lekobebo kremo za ritko in simpatičnega Lekobeba Slinčkolina
Krema s kamilico, ognjičem in dekspantenolom varuje kožo dojenčkovega obraza in telesa pred izsuševanjem, jo mehča ter spodbuja njeno obnovo. Ščiti pred vetrom in mrazom.
Krema za ritko s cinkovim oksidom in tinkturo benzoje za dobrodejno nego razdražene kože, pohladi, sprošča, ima blago antiseptično delovanje, se vpije, ščiti in ne pušča belih sledi na koži.

Prijavi se ZDAJ! Srečno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bojana88 -> RE: Darilni paket za novorojenčke - november 2015 (3.1.2018 18:01:43)

Škoda k nimate za leto 2017/2018 nič več bonov...
Stran: [1]