kako naprej???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


sabini -> kako naprej???? (24.9.2005 9:05:32)

Midva sva začela z uvajanjem goste hrane+, en teden žitno kašico in je blo ok, jedel jo je vedno zvečer po žlički razen prve tri dni zjutraj , da se je navadil okusa. No včeraj sem mu dala malo banane sicer se je malo pačil a potem je pojedel par žličk zjutraj. Zdej bom nekaj časa nadaljevala z banano pa me zanima ali mu lahko zvečer dam mlečno kašico zjutraj pa uvajava banano?Ali morA biti samo ena vrsta hrane ?


Nadaljevati pa mislim z jabolčkom korenčkom in sokcom ampak vse po par dni ?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

l.p.,




Wahoo RR -> RE: kako naprej???? (24.9.2005 17:20:49)








nič nisi napisala kok maš starega otročka...
dopoldan ji daš lahko sadje...zvečer pa kašico...
 
naša je zdej 6 pa pol...in ima dopoldan sadje, kosilo mave zdej 3 dni pire, pa zarven testiram bučke pa karfiolco ( dlje še nisve prišle ) popoldan mal dadja...in zvečer kašico.
Jo paše vedno dojim




sabini -> RE: kako naprej???? (24.9.2005 18:25:23)

Moj Matic je star dobre 4m, ker probavam okuse zaradi alergij nisem vedela da zvečer pa lahko vseen dam kašico to je že jedel in je ok no danes in včeraj je jedl bananno pa je tud ok.




Wilson -> RE: kako naprej???? (25.9.2005 8:45:16)

Lahko mu dajaš stvari, ki si mu jih že ponudila. Le kadar uvajaš novo stvar , mu moraš ponuditi le eno, nekaj dni, da veš potem na kaj je alergičen. Lp




BARBARA R. -> RE: kako naprej???? (25.9.2005 11:29:21)

Uvajaj po par dni neko novo zadevo. To pa le zato, da boš vedela če ustreza njegovemu želodčku. Jaz sem začela s sadjem in mlečnimi žitnimi kašicami zvečer. Za tak način sem se odločila, ko mi ni več prespala cele noči.
[sm=muca.gif]




sabini -> RE: kako naprej???? (25.9.2005 19:21:28)

Hvala punce za odgovor bom zjutraj nadaljevala z uvajanjem , zvečer pa kašico tko kot vedno

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: [1]