Moja Ringaraja - kaj vse lahko počnem? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu >> FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja



Sporočilo


Aleš_ -> Moja Ringaraja - kaj vse lahko počnem? (25.9.2005 1:37:49)

Prijavljene uporabnike na portalu Ringaraja (krajše: RR) ves čas spremlja levi stolpec MOJA RINGARAJA. Za boljše razumevanje njegovega namena naj na kratko opišemo njegove možnosti:
  1. Moji albumi - urejate (dodajate, spreminjate, brišete) svoje albume ter dostopate do albumov drugih uporabnikov. Kako pokazati slikico vnuka babici v tujini? Sedaj vemo - z RR albumi.
  2. Moji mali oglasi - vedno aktualni, še posebej ko kaj prodajamo, kupujemo ali želimo preprosto le oddati. Tu lahko objavljate in urejate svoje oglase ter pregledujete oglase drugih uporabnikov. Kaj pa vi danes prodajate?
  3. Moje debate - objavljate veliko tem? Ne veste kje vse ste objavili temo? Nič lažjega - moje debate so namenjene ravno temu: prikazujejo seznam tem, ki ste jih vi začeli.
  4. Zasebna sporočila - naša klasika. Za vse, kar se želite z drugimi uporabniki pomeniti mimo foruma, je to ta prava izbira. Sedaj so zasebna sporočila še boljša: delujejo hitreje, ves čas je na voljo iskalnik sporočil, enostavno arhiviranja sporočil na svoj računalnik in še in še...
  5. Moj profil - vsak posameznik je poseben in RR to spoštuje. V profilu si lahko tako določite številne možnosti: osebne podatke in varovanje vaše zasebnosti (več o tem si preberite na temi Zasebnost - kaj RR ve o meni?), nastavitve prikaza objav, upravljanja z zasebnimi sporočili in drugo.

Ker verjamemo, da lahko RR hitro zrase k srcu smo v MOJO RIGARAJO vključili še nekaj možnosti (spodnja polovica stolpca). Tako jo lahko na preprost način priporočite ostalim znancem, si jo dodate med priljubljene povezave vašega brskalnika ali pa si jo (najbolje) nastavite kot privzeto stran. Tako boste lahko še preprosteje v stiku z ostalimi člani RR, pod aktivnimi uporabniki pa tudi videli kdo je vse ob danem trenutku na našem in vašem portalu. Vprašanja se sproti rešujejo na forumih, nekaj splošnejših pa je vseeno zbranih pod pogostimi vprašanji portala.

Lp,

Aleš RR




Stran: [1]