Zasebnost - kaj vejo na RR o meni? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu >> FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja



Sporočilo


Aleš_ -> Zasebnost - kaj vejo na RR o meni? (25.9.2005 2:37:36)

Portal Ringaraja spoštuje zasebnost svojih članov. Osebne (občutljive) podatke ne razkrivamo drugim članom (tudi moderatorjem ne), za potrebe upravljanja s portalom jih vidi le RR team (Aleš, Jaka in Vesna). V zvezi s tem bi radi opozorili na zasebnost znotraj možnosti MOJ PROFIL in kaj se dejansko vidi pri pregledovanju profila uporabnika:
  • vaša ime in priimek se pri ogledu vašega profila prikazujeta le vam in RR teamu; drugim uporabnikom in moderatorjem se ti podatki ne prikazujejo
  • poln naslov e-pošte se pri ogledu vašega profila uporabnika ne prikazuje; uporabniki, če jim to dovolite, vidijo le ikonco za pošiljanje e-pošte na vaš naslov preko RR vmesnika, ki ne prikaže vašega naslova. Če želite onemogočiti pošiljanje e-pošte na vaš naslov odstranite kljukico poleg možnosti Dovoljujem uporabnikom da mi pošiljajo elektronsko pošto znotraj nastavitev vašega profila in ikonca za pošiljanje e-pošte bo izginila tako iz vašega profila kot vaših objav na forumih.
  • rojstni datum ni obvezen podatek za vnos (vendar v kratkem pripravljamo v povezavi s tem presenečenje), če pa ga vnesete, imate vseeno še možnost skriti svojo letnico rojstva z vklopom možnosti Skrij mojo letnico rojstva ostalim uporabnikom znotraj nastavitev vašega profila (če tako vklopite to možnost in ste rojeni 4.3.1975, potem bodo drugi uporabniki videli 4.3.****).
  • kraj tudi ni obvezen podatek - če ne želite povedati od kod ste, kraja ne navedite.

Lp,

Aleš RR




Stran: [1]